MENÜ

Bir mesajın perde arkası

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor’da her alanda ipler gergin. Başkan Ahmet Ağaoğlu çok sıkıntılı bir dönemde önemli bir görev üslendi. İşi çok zor, bu da doğru. Ancak... Bu noktada herkesin taşın altına elini sokması, kimlik derdine düşmeden Trabzonspor’u düşünmesi ve başkan Ağaoğlu’na destek olması gerekiyor. Yapan var yapmayan var. Bir de sıkıntı üzerine sıkıntı koyanlar var...

Değersizleştirmek olur

Örneğin Özkan Sümer’in son açıklamaları. Özkan Başkan değerli ve kült diyebileceğimiz bir Trabzonsporlu. Bir ancak daha... Bu süreçlerde ağızdan çıkacak her cümleyi geçtim harfin değerli olduğunu da en iyi bilecek isimlerden biri. Trabzonspor’un elindeki değerler zaten kısıtlı. Hem oyuncu hem de mal-mülk anlamında. Hiçbirini değersizleştirmemek gerekirken, kalkıp Burak Yılmaz için, “Devam edip etmeyeceğimize karar vermedik” açıklamasının bir izahı yoktur.

Burak gözden çıkmış!

Burak Yılmaz’ı gözden çıkarmış, bunu taraftara açıklamakta zorlanacağı için böyle üstü kapalı yollar çizmiş olabilirsiniz. Ama bunun ne size ne de kulübe hiçbir faydası olmaz. Bunu oturun kendi yönetim kurulunuzda, başdanışmanı olduğunuz başkanınızla konuşun.

Arayıp sorsan ne olur?

Doğru olan ne mi olurdu? Bu sezon takıma en çok katkıyı sağlayan, takım kaptanlıklarından birini üstlenen Burak Yılmaz’ın yanına bir doktor, hatta bir yönetici göndermek olurdu. Oyuncuyu arayıp sormak olurdu. Bu şartlar altında Burak Yılmaz’a atardınız topu. Burak için bir ayrılık talebiniz olacaksa da medenice olurdu. Şimdi elinizdeki böyle bir değerle nasıl, ne şartlarda uzlaşacaksınız!

Ağaoğlu’nun sıkıntısı

Yöneticilik, yönetmek demektir. Olanı bozmak, değeri değersizleştirmek değildir. Bugün Burak Yılmaz’a yapılan bu muameleyi gören diğer futbolcular yarın kendilerinin başına ne gelebileceğini düşünmez mi? Bunları hesap etmek gerekmez mi? Anlaşılan o ki Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun tek sıkıntısı kulüpteki ekonomik sıkıntılar olmayacak.

YORUM YAZ