MENÜ

Beşiktaş için kazanmak lazım

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Defalarca ‘tam zamanı’ dedik, olmadı. Trabzonspor, ayağına kadar gelen fırsatların tamamını kaçırdı. Bunda plansız transfer döneminin bugüne yansımalarının payı büyüktü. Rıza Çalımbay ile birlikte ciddi bir çıkışa geçen Bordo-Mavililer, eğer devre arasında olması gereken takviyeleri yapabilseydi durum bambaşka olabilirdi. Ancak başarılamadı. Kazanılabilecek kadar iyi oynanan maçlar da oldu ama sonucunda önemli bir kısmı berabere bitince kredinin de özgüvenin de sonuna gelindi.

Motivasyon çok

Şimdi olmazsa olmaz gecelerden biri yaşanacak. Ay temiz Alanya mücadelesi, Trabzonspor için dengeleri değiştire cek bir kapışma. Çünkü bu bahsettiği miz kö tü gidiş zinciri kırılabilir ve Beşiktaş derbisi öncesinde Bordo-Mavililer hayata tutunabilir. Olmaz mı, elbette ol ur. Rıza Çalımbay ve öğrencilerinin bunu gösterme si için de Ay temiz Alanya mücadelesi iyi bir fırsat. Bir başka motivasyon uns uru da ilk yarıdaki 3-0’dan 4-3 kaybedilen maç. Sonraki hafta oynanacak Beşi ktaş karşılaşmasını değerli hale getirmenin formülü bugünden geçiyor.,

Sosa sazı eline almalı

Kalitesinden, ayağına topun ne kadar yakıştığından bahsetmeye gerek yok. Ancak o maçın kader adamı olan Sosa’nın artık Trabzonspor’da sazı eline alması şart. Çünkü artık zor zamanlar ve orta sahada gerçek bir lidere ihtiyaç var. Yusuf, Abdülkadir çok iyi niyetli olsa da Sosa deneyimine sahip değil. Mutlaka ve mutlaka artık Sosa’nın ceza sahasına daha yakın oynaması ve hatta skor üretmesi gerekiyor.

YORUM YAZ