MENÜ

Başkan seçilmeyecek!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Reyting düştü, kel göründü; yayıncı kuruluş bile nabız ölçtü. Yine taraftar uyandı, faturanın asıl sahipleri sussa da onlar üzerine düşeni yaptı ve sevenler şimdilik ayrılmadı.
Dün yönetim ibra edilmedi, Trabzonspor kendi kendini ihbar etti!
İşte bu şartlar altında delegeleri önemli bir görev bekliyor, çünkü Trabzon ‘lider’ini seçiyor.
Başkan ya da patronunu değil; kelimenin tam anlamıyla liderini. Çünkü bu ayrıntı fazlasıyla önemli.
Kimler farkında bilmiyorum ama Trabzonspor eriyor!
Tükenmek üzere olan mumun zaman zaman cavlaması gibi ara ara canlanıyor, sonra yine kendini bile zor aydınlatıyor. Bazıları mum söndüğünde kendilerinin de karanlıkta kalacağını, karanlık hayattan hiç keyif alınamayacağını düşünmeden ateşin etrafında rüzgar yapıyor!
Yeni liderin ilk iş olarak, o ışığın tamamen sönmemesi için, yanmak pahasına mumdaki ışıkla önce yeni bir mum yakması, sonra da yangını başlatması gerekiyor!
Biliyorum ki, Trabzonlular için Trabzonspor evlerinin bir ferdi gibidir, ailedendir.
İşte yine o yüzden kızına damat, oğluna gelin, çocuğuna isim seçermiş gibi düşünmeliler.
Lider, gerçek bir önder olursa kimse Trabzon’u yayından da kaldıramaz, büyüklüğünü de tartışamaz.
Artık Trabzonlular bir karar vermelidir. Her toplum nasıl ki layık olduğu şekilde yönetilirse, Trabzon da öyle yönetilecektir, her delege mührü basarken, milyonların yükünü hissetmelidir.
Ve son bir kez şunu düşünmelidir; diğerlerinden neyimiz eksik, neden olay olmadan gündem olamıyoruz, yerinde bile sayamadan geriye gidiyoruz!
Not: Bu zor şartlarda elini taşın altına sokan, sorumluluk alan her iki adaya da başarılar diler, öznesi gerçekten de ‘Trabzonspor’ olan tarafın kazanmasını temenni ederim...

YORUM YAZ