MENÜ

11'e 10 olmadı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe maçı öncesindeki Konya deplasmanı büyük bir fırsattı. Üstelik ev sahibi daha 20’li dakikalarda 10 kişi kalmış, Trabzonspor’un işini kolaylaştırmıştı. Fakat bu iyi mi oldu, kötü mü oyun boyunca bunu anlamak mümkün olmadı.

Çünkü ne ilk ne de ikinci yarıda, hatta ta ki Konyaspor öne geçene kadar Bordo- Mavililer, bir türlü 3 puanı getirecek baskıyı kuramadı. Kopuk kopuk ve sadece Burak Yılmaz üzerine kalan hücum varyasyonlarında bir de Yusuf Yazıcı aksayınca Fırtına kelimenin tam anlamıyla sezonun en büyük bocalamalarından birini yaşadı.

Abdülkadir’in oyuna kattığı renk ve zeka olmasa, ikinci yarıda Sosa alınmasa Trabzonspor için karşılaşma çok daha sancılı geçebilirdi. Her şeye rağmen kredisi bulunmayan bir takım olarak Trabzon’un üstelik Fenerbahçe maçı öncesinde 2 puan yitirmesi çok kritik bir kayıptır.

Günün sorusu

Tamam, kampa geç geldi ama Trabzonspor’un Sosa’yı kazanması şart. Ancak varsa bunun için Rıza Çalımbay’ın kafasındaki başka soru işaretlerini bilmek tüm Trabzonsporlular’ın hakkı.

Maçın starı

Burak Yılmaz her ne kadar oyun içinde daha kolay pozisyonları harcadıysa da öyle değerli 2 gol attı ki, tıpkı ilk yarının ilk maçında olduğu gibi Trabzon’un yarış ömrünü uzattı.

Maçın olayı

Orkan Çınar’ın Konyaspor’a attığı transfer imzasının mürekkebi kurumamıştı ki attığı kritik frikik golüyle hem ligde bir ilk oldu hem de Yeşil- Beyazlılar’ı hayatta tuttu.

YORUM YAZ