MENÜ

Şampiyonluk için en kilit maç

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor maçı kesinlikle şampiyonluk için en kilit maç. Giuliano başta olmak üzere çok önemli eksikler var ve Fenerbahçe bu kadar eksiğine rağmen kazanırsa, rüzgarı arkasına alır. 4-5 maçlık seri yakalar ve şampiyonluk yolu açılır. Bir sezonda bu tip kilit maçı sayısı 2-3’tür. Bu da onlardan biri. Belki klasik olacak ama doğru, Fenerbahçe kazanırsa 6 puan alır!

Alper patlama yapabilir

Giuliano elbette en önemli eksik. Onun yokluğu elbette takıma yansır ancak yedek kalan oyuncular da bugünleri bekler. Ben Anelka’nın arkasında beklerken, onun yokluğunda ön plana çıkmak için hazırlardım kendimi. Alper Potuk 11 başlarsa, bu maçta patlama yapabilir. Çıkıp bu maçta gösterecek oyuncu kendini! Ayrıca Fernandao da bir diğer galibiyet kozu Fenerbahçe’nin.

Telaşlı başlarlar

Oyun anlayışı olarak Fenerbahçe maça kontrollü başlayacaktır. Kesinlikle sakin kalmalılar. Taraftar baskısı ile Trabzonspor telaşlı ve hızlı başlayacaktır karşılaşmaya. Burak ve Sosa gibi oyuncular Fenerbahçe’nin en dikkat etmesi gereken isimler. Futbolcu olarak Trabzon deplasmanına çok gittim. Trabzon’da taraftar, gol gelmeyince kendi takımının da moralini bozabiliyor. Orada önemli olan oyuncu olarak sakin kalmak. Berabere giden her dakika Fenerbahçe’nin lehine. Kesinlikle golü erken yememeliler.

YORUM YAZ