MENÜ

Dikkat! Bu takımın santrforu yok

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu karşılaşmanın bir hazırlık maçı olduğu her halinden belliydi. 90 dakikanın başından sonuna kadar oynanan temposuz futbol, oyuncuların isteksiz oluşu ve milli maç havasından uzak oyun bizi bile soğuttu. Böyle bir milli maç olmaz. Gerçekten çok temposuz ve rahat bir maç oldu. Tribünde bizim bile canımız sıkıldı, uykumuz geldi. Honduras takımıyla ilgili şunu söylemek istiyorum, bana göre çok zayıf bir takım. Dünya Kupası’na gidiyor olmaları birşeyi değiştirmez. Gerçekten çok zayıf ve temposuz bir kadroları var. Sadece iyi pas yapıyorlar, ama fizik olarak zayıf bir takım. Dünya Kupası’nda puan bile alacaklarını düşünmüyorum.

Honduras çok kötü takım
Bizim takıma gelince. Doğrusu ben bizden çok, Honduras’tan etkili bir oyun bekliyordum. Çünkü rakip Dünya Kupası’na gidiyor, onlar için daha önemli bir hazırlık karşılaşmasıydı. biz oynadık, Honduras izledi. Bizim oyuncularımızın hem oyunu, hem de kendilerini riske etmelerini beklemiyordum. Ama biz oynadık, Honduras izledi. Ay-Yıldızlı futbolcularımız maçı ciddiye aldılar ve iyi oynadılar. Karşımızda rakibimiz bile olmayacak bir Honduras vardı. Bence A Milli Takımımız da, karşısında Honduras kadar zayıf bir takımın olmasını beklemiyordur. Dünya Kupası gibi büyük bir organizasyona katılacak olan takımın, daha güçlü ve agresif olması gerekirdi. Honduras’ın bu durumu maçı böylesine temposuz bir havaya soktu. Maalesef ortaya bu sıkıcı görüntü çıktı.

Hamit Altıntop’u beğendim
İki takım da sıkıntıya sokmadı birbirini ve orta sahada oynama şansı tanıdılar. Ancak tehlikeli bölgede baskı uygulayıp, savunmalarını sağlam tutmayı denediler. Yeni yapılanma adına ise iyi bir maç olduğu söylenebilir. Özellikle orta sahada Hamit Altıntop’u beğendim. Futbolcularımızda kimseye fazla iş düşmedi. Oyuncularımız da kendilerini fazla zora sokmadılar. Tuncay oyuna dahil olduktan sonra ise maç daha da hareketlendi. Tuncay deparlar attı, defansı şaşırttı ve maç daha renkli bir hal aldı. Ancak şu duruma da dikkat çekmek istiyorum. Görünen o ki, santrforumuz yok ve ileride bu konuda sıkıntı yaşayacağız. Yeni teknik heyetin bu soruna çare bulması gerekiyor...

YORUM YAZ