MENÜ

Sneijder ve Sneijder

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray için söylenecek tek cümle var, “Sneijder kenarlarda harcanmamalı, onun yeri forvetin hemen ensesinin dibi”. Rize karşısında takımı orkestra şefi gibi yönetti, hücumun her hamlesinde emeği vardı. Takım arkadaşları da ona ayak uydurdular. İlk devrede sayısız gol pozisyonundan Bruma ve Umut yararlanamadı. İlk 15 dakikada 5-0 olurdu maç ve asistlerin de neredeyse tamamı Sneijder’dan geldi.

Muslera’dan turşu!

İkinci devrede de Galatasaray yine gol kaçırıyor ama bu kez durum farklı, kapanarak bir şey yapamayacağını anlayan Hikmet Karaman takımını açınca Rizespor da gol kaçırmaya başladı. Hele Sercan’ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda Muslera inanılmaz bir kurtarış yaptı. Hani diyorlar ya “20 milyon Euro getirsinler alsınlar” diye. Bence Muslera turşu olacak yaşa kadar kalmalı Galatasaray’da. Dün yedeği olsaydı bu kadar iyi oynadığı maçta bile kayıp yaşayabilirdi Sarı Kırmızılılar. Kaleci en önemli adam takımda.

Kötü oynayan yok

Sneijder harika da Selçuk değil mi! Bütün maç bir ileri bir geri giden Umut, ilk kez ağır görev alan Koray hatasızdı. Boş yere stoper aramanın alemi yok. Diğerleri de neredeyse en iyi maçlarını oynadılar. Emre biraz daha ciddi olsa diye tek eleştirimi yapayım. Burak’ı ise keşke riske etmeseydi Hamza Hoca. Zemin mükemmel, hakem ise meslektaşlarını göz önünde bulundurursak harika sayılırdı.

YORUM YAZ