MENÜ

Sakin olma zamanı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray, Trabzonspor'a mağlup oldu, hem de kendi sahasında, hem de 45 bin taraftarı önünde. Şimdi birçok goygoycu çıkıp, "Takım karıştı, yıldızı kızdı, hocası yetersiz, yönetimi ilgisiz" diyerek Sarı Kırmızılılar'ın rakiplerinin ekmeğine yağ sürecekler. İşte zaman zaten Türkiye'nin en kaliteli taraftar ve üye profiline sahip kulübünde kenetlenme zamanıdır.

Herşey yolunda

Galatasaray mağlup olurlen topa % 72 sahip oldu, sıfıra karşı 9 korner kullandı. Oyunun hakimiydi. Tabii ki futbol bir sonuç oyunu ancak içinde en aşağı 3 sonuç olduğu için bu kadar çok ilgi çekiyor. Arada sırada el yumruğu da yemek var ki kendisininkini bey yumruğu sanmasın insan. Neticede Galatasaray ilk 7 haftada oynadığından daha kötü bir futbol sergilemedi. Bu kez rakip defans, kaleci ve direk Sarı Kırmızılılar'dan yana değildi. Biraz klişe olacak ama "Hatalardan ders almaktan" başka düşünülecek çıkar yol yok. Türkiye'nin en kaliteli kadrosuna, en kirlenmemiş teknik heyetine ve en kaliteli ve büyük camiasına yakışır şekilde başlar dik sıradaki mücadelelere hep beraber hazırlanmak en akıllı düşünce olacaktır.

Florya ve Riva

Emlak Konut tabii ki herkesin görebildiği gibi Florya'daki büyük rantı göz önünde bulundurarak bu işe girdi. Florya'nın şu anki kredi teminatı 79 milyon lira. Bankalar bu rakama göre kredi veriyorlar. Bir şirket ya da Galatasaray'ın imkanlarıyla imar izni alabilmek ise imkansıza yakın. Başkan Dursun Özbek 1 aydır, "Değerlerimizi elden çıkartmıyoruz, ortak bulduk ve bu işten hep beraber karlı çıkacağız. Ortaya çıkacak karın da % 80'ini biz cebimize koyacağız. Bu parayı da borçlarımızı kapatmak için kullanacağız" diyor. Olağanüstü genel kurulda da hepsi çok iyi birer taraftar olan üyelerin zihinlerinde soru işareti bırakmayacak şekilde açıklamalarda bulundu. En sonunda da, "Bu projeye kendi malımdan daha iyi bakacağıma söz veriyorum" dedi.
İtimat etmek tüm Galatasaraylılar'ın görevidir.

YORUM YAZ