MENÜ

Kayıp çok büyük

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray bir maçtan, 3 puandan çok daha fazlasını kaybetti. Kötü oynuyor bu sezon, sahada plansızlar, mahalle takımı havasında ve yenilmeyeceği takım yok görüntüsündeler. Yıldızlarını ve benliğini kaybetti. Büyük takım havasından uzaklaştı. Hakemler artık Galatasaray’ın isminden çekinmiyor. Antalyaspor’un ikinci golünü Etoo, el-kafa karışık atıyor. Sahada bir sürü hakem var ve hiçbiri görmüyor. İşte en büyük tehlike yüreklere korku salan bir takım olmaktan çıkması Galatasaray’ın. Rakip futbolcular, rakip taraftarlar ve en önemlisi hakemlerin de çekincesi kalmamış.

Yenilmiyorlar, teslim oluyorlar

Galatasaray borcu çok olduğu için kötü değil. Futbolcular sahaya ruhlarını koyamıyorlar. Takımda birlik eksik. Kağıt üzerinde kötü bir kadrosu yok Galatasaray’ın ama oyuncuların ve teknik heyetin ruhu yok. Florya’ya hoca diye gelenlerin katkısı olmadığı gibi mevcut düzenin de taşlarını yerinden oynattılar.

Bir takım yenilebilir ama teslim olmaz. Podolski top kaybediyor, arkasını dönüp bakmıyor bile. Faul bile yapmaya üşeniyor Sarı Kırmızılı futbolcular.

Artık yenilgilere, puan kayıplarına alıştı bu ekip. Mümkün olduğunca bu takımdaki isimleri değiştirmek Galatasaray’ı düzlüğe çıkarabilir. Galatasaray formasının değerini bilen futbolcular lazım bu camiaya. Yenilince soyunma odasındaki dolapları hırsından tekmeleyen futbolcuya ihtiyaç var teslim olana değil.

Şimdi tüm umutlar kupada, Avrupa’da alınan cezayı silmek için. Bu takımdaki oyuncular borçlarını ancak bu şekilde ödeyebilirler. Ondan sonra da kafaları önde çekip gitmeleri en uygunu olur.

YORUM YAZ