MENÜ

Kafatası avcısı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray'ın yeni başkanı ve yönetimi 40 gündür kulübü yönetiyor. Bu 40 gün içinde Ndiaye'nin satışından başka yapılan en ufak pozitif icraat yok. Tabii ki Ndiaye'nin satışını pozitif bir icraat olarak görüyorsak!

40 gündür aynı nakarat var Başkan Mustafa Cengiz'in ağzında, “Çok borç var, umduğumuzdan fazla ödeme varmış, hergün yeni bir ödemeyle karşılaşıyoruz, sürpriz ödemeler var.”

CFO’nu kullansana!

İnsana demezler mi; “Bak kardeşim birincisi senden önceki başkan 250 milyon lirasını o ya da bu şekilde kulübe bağlamış, ortalık toz pembe olsa neden cebinden bu kadar para harcasın. İkincisi sen artık başkansın. Çağırırsın elemanlarını, sorarsın neye-nereye-kime-ne zaman-saat kaçta ödemen var. Sırf bu işlere baksın diye eleman bile istihtam ediyorsun CFO unvanıyla. Sorarsın, söyler alacakları verecekleri; eski yönetimlerin açıklarını sana anlatıncaya kadar. Gelecekteki ödemeleri konuşmaya fırsat mı kalmadı eskilerin dedikodusunu yapmaktan. Başkanım lütfen başkan olun!

Bakkal masalları

Sonra Sportif A.Ş. elemanların var; 20 yıl önceki Florya bakkal-çakkal hikayeleriyle prim yapmaya çalışan. Yöneticin var futbolcuyla fotoğraf çektirip sosyal medyada hava atan. Sonra sen varsın seçim öncesi bol vaat dağıtan. Hani sponsorlara boğulacaktık, hani kredi bulmak sorun değildi, hani herşeye hazırdınız ve planlamıştınız. Hani gerekirse 50 milyon gerekirse 100 milyon dolar bulacaktınız kolaylıkla!

Hiç de basit değilmiş değil mi o koltukta oturmak! Bak 4 milyon euro bulamadın alacaklı 3 kulübe (Mancherter City, Sao Paulo ve PAOK). UEFA ensende boza pişirirse sırf bu sebepten pişirecek. Hiç mi vicdanın sızlamayacak ceza alırsa kulüp.

Kimsede huzur yok

Kısa sürede Galatasaray'a büyük zarar verdiniz. İsterseniz bu yazıyı okuduktan sonra kulüpte bir dolaşın. Önünüze gelen ilk çalışana sorun, “İstifan cebinde mi?” diye. İnanın ki olumlu cevap alacaksınız. Kulüp personelinin huzuru yok, herkesin gözü kapıda ya da endişeyle bekliyor kapı önüne konulmayı. Halbuki söz vermiştiniz ya camia büyüklerine; “Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım bu 3 aylık başkanlığımda” diye. Kulübün komitelerine girmeye çalışıp başarılı olamayan ve bir anda kendilerini yönetici koltuğunda bulanların sözüyle, işe yarayıp yaramadığına bakmadan liseli katliamı yapmaya başladınız. Size oy verenler bile yönetiminizin intikamcı havasından şikayetçi.
Aman dikkat, adınız kafatasçı değil, kafatası avcısına çıkacak!

YORUM YAZ