MENÜ

Hocamı darlama!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mali sıkıntıyı çözebilmek, oyunculara maaşlarını ödeyebilmek için ideal 11’den adam satılmazsa o 11 dünyadaki tüm takımlarla başabaş mücadele edebilir. Kazanır ya da kaybeder ama yeryüzünde peşinen teslim olacağı bir ekip yok. Sıkıntı ideal 11’den sonrası, hadi 14’ten sonrası diyelim. Ama 15’inci oyuncu yok, Muslera sakatlansa yerine geçeceklere kimsenin güveni yok, Gomis yoksa gol, Rodrigues yoksa dikine saldırmak yok. Serdarsız defansta ise Maicon arkadaşlarıyla beraber çok zorlanıyor. Uzatmaya gerek yok; bir önceki yönetim son kurşunla şampiyon olabilecek bir 11 kurabilmiş. Tek kulvarda bu takım yine şampiyon olur. Türkiye Kupası’nda da yedek takım çeyrek finale kadar rahat çıkar.

Terim hedef küçültmez

Ancak bu sene Şampiyonlar Ligi var. Fatih Hoca’yı “Lige mi asılsam Şampiyonlar Ligi’ne mi” diye düşündürmeye yönetimin hakkı yok. Siz belki hedef küçülttünüz ama Fatih Terim’in hedefleri asla küçülmez. Sezon ortasında moda sloganla “Hocayı darlarsanız”, o da gitmek zorunda kalırsa tutunacak tek dalınız kalmaz. “Enkaz devraldık” diye yaptığınız konuşmaların son kullanım tarihi geçti. Taraftarı oyalayabilir ancak kandıramazsınız. Derhal gereğini yapın ve 11’i zorlayacak 2-3 transferi Fatih Hoca’ya hediye edin. Seçim sürecindeki söylemlerinizin yalan olmadığını ispatlayın. Hazırda bekleyen sponsorları, para yağdıracak projeleri merakla bekliyoruz. Basketbol başta olmak üzere tüm amatörlerin üzerine serdiğiniz ölü toprağını kaldırmak için çabaladığınızı icraatlarla gösterin.
Sayın Mustafa Cengiz, taraftarın kandırılamayacağını en iyi sizin bilmeniz gerek. Neden çıkıp neleri yapamayacağınızı da anlatmıyorsunuz. İnandırıcılık, samimiyetle başlar. Tüm Galatasaray Camiası ağzınıza bakıyor, haberiniz olsun artık oyalanmaktan bıktılar.

Medya şarlatanları

Şu ana kadar yapılan tek transfer Muğdat. Belki silinip gidecek, belki de dünya yıldızı olacak; onu performansı belirleyecek.
Transferi hiçbir Galatasaraylı’da “Drogba alındı” etkisi yaratmadı, ta ki 2 medya şarlatanının videosu sosyal medyaya düşene kadar.

Bu 2 kurnaz istemeden öyle bir etki yarattılar ki Muğdat artık hepimizin oğlu, kardeşi, ağabeyi.
Örneğin, transferine sıcak bakmayan benim düşüncelerim bile 180 derece değişti. Muğdat’ın başarılı olmasını ailemden birinin başarılı olmasını istediğim kadar istiyorum.
Bir insanın ismiyle dalga geçmek en hafif tabirle aşağılık bir davranış. Sanırım akıllı olanı yine her zamanki gibi, “Benden konuşulsun da ne konuşulursa konuşulsun” peşinde. Diğeri ise binmiş akıllının kayığına 3 kuruş için bugüne kadar kazandığı itibarı yerle bir ediyor.

YORUM YAZ