MENÜ

Galatasaray yönetimin B planı var

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma umutlarını neredeyse ortadan kaldıran Astana beraberliği Galatasaray’da hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Hamza Hamzaoğlu’ndan istenen rapor “Acaba
hoca gönderiliyor mu?” polemiklerine yol açtı. Yapılan açıklamalar bunun 2-3 ayda bir istenilen rutin rapor olduğu doğrultusunda. Yani takım ligde ve Avrupa’da tüm maçlarını kazanmış olsa dahi bu rapor yönetim tarafından yine istenecekti. “Hiç de sanmıyorum” demekten kendimi alamıyorum.

Yönetim hocanın arkasında


Yönetim tabii ki Hamza Hamzaoğlu’nun arkasında. Bizzat Başkan Dursun Özbek defalarca bu sezonun Hamza hoca ile tamamlanacağını söyledi. Özbek’i biraz tanıyanlar onun lafının dışına çıkmayacağını da bilirler. Yani uzun lafın kısası Hamza Hamzaoğlu bir yere gönderilmiyor, istifası dışında bu sezonu kendisi tamamlayacak.

Zamanlaması manidar


Hocadan istenen rapor bizi düşünmeye sürükledi. Astana beraberliği sanki şu ana kadar hep arkasında duran yönetimi kızdırmış ve “Neler oluyor bu takımda kardeşim” havasında bir istekle de son bulmuş gibi geldi bana. Şeytan ayrıntıda gizlidir diye boşuna dememişler; her ne kadar hoca bir yere gitmiyorsa da güzel günlerde sıvazlanan sırtın karanlık günlerde sopayla tanışacağını da anlamıştır.

En doğrusu sakin olmak

Şu anda hocanın yerine gelecek sezon için hoca arayışı bile olabilir. Bu normaldir; hocanın asla bunu kendine sıkıntı yapmaması gerekir. Zaten yönetimin böyle bir tasarrufu yoksa büyük hatadır. Galatasaray gibi büyük bir kulübün mutlaka B planının olması gerekir. Bu planların da hayata geçmesini engelleyecek tek kişi yine hocanın kendisidir. Daha konsantre olmayı becererek tekrar başarılı sonuçlara ulaşabilirse yönetimin B planını çöpe attırır.

YORUM YAZ