MENÜ

En ayıp ne olabilir?

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın yeni başkanı ve ekibinin birçok hatası oldu. “İlk günlerdir” diyerek taraflı tarafsız sarı kırmızı sevdalıları seslerini çıkarmadılar, yeni ekibe zaman tanıdılar.

Haberin Devamı

Hata başka ayıp başka. Yanlış transfer yaparsan hata, transfer yapmış olmak için transfer yaparsan, oyuncunu karalayarak kulüpten ayrılmaya zorlayarak nakit ihtiyacını karşılamaya kalkarsan ayıp olur.

Seçimden önce kulübün batmak üzere olduğuna değinip, başkan seçilmen gerektiğini söyleyip, içerisinde yüzlerce milyon dolarlık projelerin olduğu bol vaatlerle oy isteyip; seçimden sonra ise “Enkaz devraldık” diye ağlarsan büyük ayıp etmiş olursun.

Basketbol çöktü!

Önceki yönetimleri seçilmeden önce, “Amatör sporlara değer vermiyorlar” diye yerden yere vurup, seçildikten sonra erkek basketbolunu tamamen, kadın basketbolunu da kısmen çökertip, “Sürünürüm de Fenerbahçe forması giymem” diyen efsane kaptanın Işıl Alben’le yetersiz yöneticilerin aracılığıyla para konuşmaya kalkarsan çok çok büyük ayıp etmiş olursun.

İcraat yerine vaat kurnazlığına kaçarsan, bir Divan Kurulu Toplantısı’nda yüzüne karşı Hayri Ağabey’in, “Kardeşim hiçbir projeniz yoksa neden bu kutsal göreve talip oldunuz?” sorusuna, kafanı öne eğmek yerine pişkin pişkin gülersen ayıpların çok çok çok büyüğünü yapmış olursun.

Haberin Devamı

Ancak ve ancak!

Sen kulübünün kurucusu, ülke sporunun temelini atan Ali Sami Yen’i anmak için bir pazar sabahının birkaç saatini mezarlık ziyaretine ayıramıyorsan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı koltuğunda oturan bir kişi olarak tüm Galatasaraylılar’a karşı affedilmez bir ayıba imza atmış olursun!

Ali Sami Yen’in kabri başına gelmeni engelleyen mazeretini başta ben olmak üzere tüm Galatasaraylılar çok merak ediyor.

YORUM YAZ