MENÜ

Aslan'a kulak tıkacı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Neredeyse her hafta aynı şeyi söylüyorum, "Galatasaray en zor virajda" diye. Açlıkla geçen 2 seneden sonra oynanan futbol, alınan sonuçlar ve tüm istatistiklerdeki üstünlük Galatasaraylılar'ın aklına "Nazar"ı getirmiyor değil.

Puansal bir sıkıntı yaratmasa bile Fenerbahçe maçında alınacak ters bir sonuç şu ana kadar yakalanan güzel havadan şimşeklerle dolu fırtınalı bir iklime geçişe neden olacaktır. Bu sebeple Galatasaraylı futbolcular farklı galibiyet dolduruşçularının goygoylarına kulaklarını tıkamak zorundalar.

Önemli olan yenilmemek

Yeni Sami Yen'de kazanılacak bir Fenerbahçe derbisi rakibi şampiyonluk yarışından koparacaktır. Büyük ihtimalle ezeli rakipte yönetim ve teknik direktör değişikliğine de sebep olur. Sırf bu açıdan bile Galatasaraylılar için galibiyet çok cazip ancak şart da değil. Galatasaraylı futbolcular ve tribündeki taraftarlar sabırlı olurlarsa Galatasaray'ın galibiyeti gelecektir. "Biran önce golü atalım" mantığı ters tepebilir. Sonuçta sakinliğini koruyan bir Galatasaray, muhreşem taraftarının da yardımıyla sahadan istediği sonuçla ayrılır.

Takımda son durum

Belhanda için birkaç cümle etmemiz gerek. Taraftar ondan çok şey bekliyor. Sahaya yüreğini de koymasını dört gözle bekliyorlar. Selçuk ise kafasını başka işlerle meşgul etmediği zaman takımı yöneten gerçek bir kaptan oluyor. Aman kaptan sen ikişer tıkaç tak kulaklarına. Kulübedeki varlığın bile bu takıma lazım. Diğerleri bildiğiniz gibi; işini severek yapan profesyoneller ordusu.
Gomis için sezon başında "Yanlış ve zamansız transfer" diyen sözde Galatasaraylılar dillerini nerelerine sakladılar çok merak ediyorum.

Son bir cümleyle yazıyı bitirelim.

Önümüzdeki 4 hafta (Fenerbahçe, Trabzonspor D, Gençlerbirliği ve Başakşehir D) çok önemli. 4'te 4 şampiyonluğu, yenilmemek ise şampiyonluk yolunda çok büyük avantajı getirir.

YORUM YAZ