MENÜ

Yönetim sus futbola sahip çık

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Birlik ve beraberlik duygusunun temsilidir futbol. Geçen haftaki yazımda derbiden beraberlik çıksın diye yazmıştım ama sonuçta terör denilen insanlık dışı gudubet yüzünden maç iptal edildi. İnsanların canından, sağlığından hiçbir şey daha önemli değil, bunu herkes biliyor. Çünkü bu duyguya sahip olmak için zekaya ihtiyaç yok, zaten yazarken ifade ettiğim gibi duyguya ihtiyaç var.

Ama gelin görün reklamda, “Ünlü, markanın önüne geçiyor” diye bir söylem vardır. İşte aynen bunun gibi bizim futbolumuzda da bu yaşanıyor, yöneticiler futbolun önüne geçiyor.

Arkadaş; kocaman, kafası çalışan insanlarsınız nedir derdiniz? Hepsi birbirine laf çakıyor. Maç ne zaman oynansın?tarih vermeler, TFF veya buna bağlı hangi kurum varsa yüklenmeler, hatta erteleme konusu ile ilgili “Sezon sonu oynansın” diyen, Galatasaray’ın sahasında şampiyonluk kutlama fikirleri geliştiren yazarlar bile var.

Hepsine bir kupa verin

Bir durun yahu ne istiyorsunuz? Nedir istediğiniz şampiyonluk mu? Kupa mı? Ömür boyu her maçı kazanma garantisi mi?Tamam hepsini alın rahatlayın ve bu stresten topluca çıkalım artık.
Bence, TFF sezon başında yeni kararlar alsın. Bütün takımlara birer kupa, istiyorlarsa bol bol yıldız versin, yetmezse şampiyonluk kura ile maç oynanmadan belirlensin böylece boşuna futbolculara para ödenmemiş UEFA kriterlerine takılmamış olur takımlar.

Ayrıca fikstür çekilsin sahaya futbolcular değil yöneticiler çıksın. Zaten onlar da 10-15 kişiler ve iki rakip takım yöneticileri birbirlerine konuşarak ağız dalaşı yapsınlar. Nasıl olsa alıştık saatler boyu televizyonda konuşanlara. Sonuçta Avrupa’ya gitmesek de, maç izlemesek de olur, maksat arkadaşlık ve dostluğumuz bozulmasın...

Lütfen bir susun, hayatımızda kafamızı dağıttığımız bir tek futbol vardı ondan da soğuttunuz ya bizi, size helal olsun...

İbrahimoviç’in yeni adı!

Milli takımın İsveç’le yapacağı maçın gündemi İbrahimoviç geliyor mu, gelmiyor mu?

İbrahimoviç’in ağzı iyi laf yapıyor bunu biliyoruz, Türkiye’de yaşanan olaylarla ilgili ”Spor her zaman teröre karşı önemli bir destektir, el birliğiyle sporu teröre karşı bir güç olarak kullanmalıyız” gibilerinden laf söylemiş. İsveç’in hocası da İbrahim’e “Seni dinlendirmeye karar verdim“ deyince kendisinin çok sevindiğini basın toplantısında açıklamış.

Ne o İbrahimo, konuşmaya gelince zart, zurt,

Türkiye’de maç yapmaya gelince yusuf, yusuf...

YORUM YAZ