MENÜ

Stresi yönetememek

Abone Ol Google News

Başakşehir’in maç fazlasıyla liderliğe geçmesinin Trabzonspor üzerinde yarattığı baskı, henüz 6. dakikada kırıldı. Sezonun tartışmasız en iyisi Sörloth, Caulker’ın hatasında soğukkanlı şekilde topu taşıdı, doğru zamanda pası verdi, Abdülkadir Ömür boş kaleye gönderdi: 0-1. Bu golle beraber sakinleyen Bordo- Mavililer topu ayağında tuttu, hata aramaya başladı. Ancak günün formsuz olan savunma hattı, 9. dakikada ilk tehlikeye sebebiyet verdi. Uğurcan kalesine gelen şutu müthiş çeldi. Devamında Sörloth, ikiyi atabilse maç belki çok daha rahat geçecekti... İlk yarı biterken ise Cisse sahnedeydi. Nskala’nın güzel getirdiği topta usta işi bir vuruşla ağları havalandıran Cisse, “Bu maç kolay olmayacak” mesajını verdi...

Haberin Devamı

Erce devleşti

İkinci yarıya mecburi Uğurcan-Erce değişikliğiyle başlayan Trabzonspor’da, kritik maçların kahramanı Novak 51’de sahneye çıktı. Abdülkadir Ömür’ün hazırladığı pozisyonda topu ağlara gönderen Çek sol bek, bu sezonki 7. golünü attı. Bu dakikadan sonra Alanyaspor’dan üst üste değişiklikler geldi. 79’da ise Hüseyin hoca savunma tandemini Hüseyin ve Costa’yı alarak tamamen değiştirdi.

Haberin Devamı

Bakasetas fişi çekti

Hosseini’nin gereksiz kırmızı kartıyla krize giren maçta Alanyaspor yüklendikçe yüklendi. N’skala atılmasına rağmen gaz kesmeyen kupa finalisti, 90+5’te fişi çekti! Bakasetas’ın son saniye golü tam anlamıyla ‘yıkım’ gibiydi... Şu bir gerçek, Trabzonspor dün maç içi stresi yönetemedi. Ancak henüz hiçbir şey bitmedi. Daha 6 hafta ve ortada 18 puan var.

YORUM YAZ