MENÜ

Sonuç çok iyi!

Abone Ol Google News

Süper Kupa maçındaki genel görüntüsüyle sezona soru işaretleriyle giriş yapan Galatasaray, Ankaragücü karşısında da 90 dakikaya sıkıntılı başladı... Gomis, Belhanda, Feghouli’nin kulübede olması sürpriz değil, aslında beklenendi. ‘Fiyat-performans oranı’ hazırlık maçlarından bu yana düşük olan bu üçlünün yokluğunda, takımın yeni halini yorumlayamadan, bir Galatasaray klasiği olan gol geldi! 7. dakikada Sinan’ın kaptırdığı top, savunmanın uyuklaması sonrası Galatasaray filelerinde sonuçlandı: 1-0.

Haberin Devamı

Ritimsiz orta alan

Fernando ile Donk, orta alanı sağlam tutma hamlesi gibi gözükse de, aslında ritimsiz ve bir o kadar da verimsiz bir ikili. Özellikle Donk’un yerine ortalama bir Selçuk her zaman tercih edilir gibi. Neyse ki maç daha sıkışmadan Galatasaray’ın imdadına, Ankaragücü defansı yetişti. 21’de Sinan’ın kornerinde Maicon’un sektirdiği topu arka direkte Serdar Aziz filelerle buluşturdu: 1-1. 30’da Mariano’nun şut görünümlü ortasında Kone, Galatasaray forvetlerini kıskandıracak bir kafa vuruşuya topu kendi ağlarına gönderdi: 1-2.

Haberin Devamı

El Kabir zorladı

İkinci yarıda tempo ve kalite düşmesine rağmen, her iki takım savunmasının zaafiyetleri nedeniyle bolca pozisyon yaşandı... 47’de Sinan rahat durumda kötü vurdu. 55’te Muslera, kalesinden çıkıp bir stoper gibi hamlesini yaptı. 64’te El Kabir tehlike yarattı. 80’den sonra Ankaragücü’nün topu tüfeğiyle ileri çıkmasıyla Galatasaray geniş alanlar buldu. 90+2’de noktayı Eren koydu: 1-3. Evet belki Sarı-Kırmızılılar sezona kazanarak başladı ancak oynanan futbol pek anlaşılır değil. Bu durum ligde telafi edilebilir ancak Şampiyonlar Ligi’nde cezası ağır olur.

YORUM YAZ