MENÜ

Kalite farkı

Abone Ol Google News

Ekonomik açıdan çökmüş, 10 futbolcusundan yoksun, üstelik de hocasız gelmiş Kayserispor karşısında Trabzonspor sezonun belki de en rahat maçına çıktı. Ancak takımın üstünde anlamsız bir rehavet ve ‘nasıl olsa kazanırız’ havası vardı. Maçın henüz başında Sörloth golü de atınca, Bordo- Mavili futbolcular iyice rahatladı!

Haberin Devamı

Tek kale ilk yarı

3. dakikada karşı karşıyayı kaçıran Norveçli, 7. dakikada genç stoper Mert’i sırtına alıp ağları havalandırdı: 1-0. 31’de Sörloth’un kafası direğe takıldı. 33’te Sturridge, müthiş bir çalım sonrası kaleye şutladı, az farkla dışarı çıktı. 37’de yüzde 100’ü kaçıran Nwakaeme, aynı dakika içinde Sosa’nın pasında bu kez daha zorunu gol yaptı: 2-0. 43’te ise Kayserispor ilk kez geldi, 19 yaşındaki Ömer’le golü buldu: 2-1.

Islıkla devre arasına

Takımları 2-1 önde olmasına rağmen ‘laubali’ futbol nedeniyle oyuncuları ıslıklayarak soyunma odasına gönderen tribünler, ikinci yarının hemen başındaki golle rahatladı. Bu kez Sörloth asist yaptı, Sturridge fileleri havalandırdı: 3-1. 64’te Sörloth’un kafasında Mert’in eline çarpan top sonrası hakem penaltı noktasını gösterirken, İngiliz yıldız 2’yi attı: 4-1.

Haberin Devamı

Mutlu bir son...

71’de Abdulkadir Parmak skoru 5-1 yaptı. 82’de Kayserisporlu Kravets hatayı affetmezken, son sözü Sörloth söyledi: 6-2. Kağıt üzerinde de, sahada da Kayseri’den çok daha iyi olan Fırtına, zaman zaman sallantıya girdiği ilk yarıyı güzel bir galibiyetle kapattı. Artık top yönetimde... Bu takım, Ndiaye ve onun standartında 2-3 transferle şampiyonluğu sonuna kadar kovalar.

YORUM YAZ