MENÜ

Göztepe uçuyor

Abone Ol Google News

Türk futbolunda hoca değişimleri her zaman ilk maçta etkisini gösterir. Her ne kadar Aykut Kocaman arkasında hücum yapmayı unutmuş, özgüveni dibe vurmuş bir takım bıraksa da Bülent Korkmaz’ın Konyaspor’undan olumlu sinyaller vermesini bekliyorduk. Zaman zaman verdi de. Ancak Korkmaz’ın en büyük şanssızlığı, ilk maçının ligin en formda 2-3 takımından biri olan Göztepe ile olmasıydı. Yani Konyaspor’un motivasyondan fazlasına ihtiyacı vardı...

Haberin Devamı

Alpaslan ipten aldı!

20 ile 23. dakikalar arasında yaşananlar maçın kalanının da çok büyük bir heyecan içinde geçeceğini gösterdi. Önce Serdar Gürler direkten dönen topuyla Göztepe gole yaklaştı. Ardından Ömer Ali’nin bomboş pozisyonda yaptığı vuruş kaleci Göktuğ’u da geçip ağlarla buluşuyordu ki transfer döneminde adından çok söz ettiren Alpaslan sahne aldı, çizgiden çıkardığı topla golü önledi.

Serdar Gürler coştu

34’te Shengelia’nın ortasında Ömer Ali meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0. Cevap 5 dakika sonra Serdar Gürler’den geldi. Göztepe’nin yıldızı, Napoleoni’nin pasında durumu eşitledi: 1-1. Serdar, son 10 lig maçında 10 kez skora etki etti (6 gol, 4 asist). İkinci yarı müthiş tempolu başladı. Konya’nın organize atakları, Göztepe’nin hızlı hücumları ve VAR’dan dönen bir penaltısı vardı. 69’da ise Castro, Göztepe’nin soldan geliştirdiği atakta önüne düşen topu, ceza sahası dışından çok şık bir vuruşla ağlara yolladı: 1-2.

Haberin Devamı

Göktuğ, Beto’yu aratmadı

Geriye düştükten sonra Konyaspor topyekün saldırdı, o anlarda Göktuğ kalesinde devleşirken, 74’te rakibini eksik yakalayan Göztepe 3’ü buldu. Serdar’ın güzel pasında Halil Akbunar, Serkan’ın üstünden golü attı ve tabelayı yazdı: 1-3. Dünkü tablo gösterdi ki, Bülent Korkmaz’ın işi hiç kolay değil. Kocaman’dan kalan ‘enkazı’ toparlamak zaman alacak. Göztepe ise 1 maç eksiğiyle 33 puanda ve daha da önemlisi sağlam adımlarla gidiyor, “Avrupa neden olmasın?” dedirtiyor.

YORUM YAZ