MENÜ

Daha çok iş var!

Abone Ol Google News

Henüz 1. dakika dolmadan Ekuban’la ilk tehlikesini yarattı Bordo-Mavililer...“Herhalde bu kez maça Trabzonspor hızlı başlayacak” dedik. Ancak yanıldık! 20. dakikaya kadar Karadeniz ekibi, kaleci Günay’ı bir daha yere yatıramadı. 21’de yakalanan pozisyonda da yine Ekuban’ın büyük çabası ve bireysel yeteneği vardı. Hemen sonrasında Gaziantep, Andre ile gole yaklaştı. 36’da Afobe, 38’de Abdülkadir Ömür biraz becerikli olabilse, net fırsatlar yakalanacaktı. Genel olarak ilk yarıda etkisiz, iştahsız ve kopuk bir Trabzonspor vardı. Hücumda sadece Ekuban fark yarattı, tek başına çabaladı...

Haberin Devamı

Sürpriz adam Campi

İkinci devrede oyun öyle bir noktaya evrildi ki, kilidi ancak bir duran top organizasyonu veya şans golü çözecek gibiydi. Öyle de oldu. 64. dakikada Pereira’nın uzun taç atışında stoper Campi etkili bir kafa vuruşuyla ağları havalandırdı. Son 2 haftanın yıldızı Edgar sakatlandığında ‘eyvah’ dedirterek oyuna giren Campi, sürpriz golcü olarak sahneye çıktı.

Bu orta saha yetmez

Ekuban-Nwakaeme yerine Bilal-Diabate’yi alarak kanatları hızlandırmaya çalışan Newton, Parmak’ın sakatlığında kulübede orta saha oyuncusu olmadığı için merkezin direncini ise artıramadı. Hücum hattına takviye üstüne takviye yapan yönetim, koca sezonun 3 orta saha ile nasıl geçeceğinin (Baker, Flavio, Abdulkadir Parmak) hesabını yapmıştır herhalde! Üstelik de Flavio 4. haftada 2. kırmızı kartını görmüşken... Son anlarda yediği penaltı golüyle Gaziantep’te 2 puan bırakan Trabzonspor’un Milli arayı iyi değerlendirmesi şart. Çünkü bu takımın, geçen sezonki oyunu yakalaması için daha çok işi var!

Haberin Devamı
YORUM YAZ