MENÜ

Santrfor şart (2)

Abone Ol Google News

Galatasaray da yeni transferler Muslera, Melo ve Eboue takımın en iyi isimleriydi. Rakip Real Madrid olunca, hem de Bernabeu da, hazırlık maçı da olsa kazanmak çok zor. İlk yarı maç kafa kafaya geçti. Selçuk’un golünde Eboue mükemmel bir asist yaptı. Srgio Ramos’un golü Türk futbolunun kronik yan top zaafından geldi. İkinci yarı Real Madrid beş oyuncu birden değiştirdi. Artık sahada Real Madrid’in ideal kadrosu vardı. Xabi Alonso’nun pası Galatasaray defansını bayılttı ve Benzema Real Madrid’i öne geçirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray orta sahasına yıllarca defansif bir oyuncu aradı. Linderoth ve Loric Cana’nın dolduramadığı boşluğu Felipo Melo fazlasıyla dolduracak gözüküyor. Eboue ise daha önce görev yaptığı ama pekte alışık olmadığı mevkiide, ama gayet iyi oynadı. Selçuk’un golündeki çalım ve asist mükemmeldi. İki gol yemesine rağmen Muslera’nın 43. dakikada Higuain’in ayağından aldığı top klasını gösterdi, takımın en iyisiydi. Arda’nın gitmesi Terim’in planlarını bozdu. Sol kanat aksadı. Kazım’ı sola geçince milli futbolcu ilk kez bu kadar etkisizdi. Podolski transferi o bölgeyi fazlasıyla doldurur.

Haberin Devamı

Gökhan Zan defansın en iyi ismiydi. Galatasaray’da ilk yarı Baros, ikinci yarı Elmander etkisizdi. Takıma
santrafor transferi şart olduğu gözlendi. Bernabeu’da maç seyrettikten sonra, Arda’nın İspanya tercihine saygı duymamak elde değil.

YORUM YAZ