MENÜ

Galatasaray iyi başladı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray, Almanya kampının ilk maçında zayıf rakibi Homberg ile mücadele etti. Yeni transfer Yaser Yıldız, iyi oyunuyla göz doldurdu. Attığı golün dışında, sakatlanıp çıkana kadar mücadelesiyle dikkat çekti. PAF takımda forvet oynayan Erhan Şentürk, A takımdaki ilk maçında sağ bek oynamak zorunda kaldı, iyi oyununu bir de şık golle süsledi. Maçın bir diğer iyi ismi, sanki Şampiyonlar Ligi’nde oynuyormuşçasına rakibini ciddiye alan İsveçli Tobias Linderoth’tu. Aylar sonra Sarı-Kırmızılı formayı giyen tecrübeli futbolcu, sahaya hem kalitesini hem de kişiliğini koydu. Lincoln en azından diri göründü, Nonda formda, Ümit Karan ise istekliydi. Galatasaray camiasının çok şey beklediği Aydın da, maçın iyileri arasındaydı. Yeni transferlerden Ferdi Elmas ise idare etti. Uyum sürecini aştığında daha da faydalı olacak. İrfan da kısa süre oyunda kalmasına rağmen şık hareketleriyle alkış topladı.
Barış Özbek ve Mehmet Güven’in çift stoper olarak oynadığı bir maçla ilgili yazacak çok fazla şey yok aslında. Galatasaray ilk hazırlık maçında rakibini zorlanmadan yendi.
Bu arada yeni teknik direktör Michael Skibbe, Gerets ve Feldkamp’ın aksine karşılaşmayı 90 dakika boyunca kenardan soğukkanlı bir şekilde izledi.

YORUM YAZ