MENÜ

Daha iyisini yapmak lazım

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray, Almanya kampının son hazırlık karşılaşmasına diğer hazırlık maçlarına göre daha güçlü bir kadroyla çıktı. Skibbe, Lincoln, Arda ve Mehmet Topal gibi yıldızları kadroya almadı. Linderoth, Hasan Şaş, Servet, Kewell’ın sakat, yeni transfer Meira’nın da yeni olduğu için sahada olmadığını göz önünde bulundurursak Cim Bom idealinden uzaktı. Sonuç itibariyle Aslan, vasatı aşamadı.
Sarı-Kırmızılılar’ın gerçek gücünü 2. Almanya kampında oynayacağı Bundesliga takımlarından Hoffenhaim ve 1860 Münih karşısında göreceğiz.
Müsabakaya gelince...
Galatasaray maça çok hızlı başladı.
Henüz dakikalar 5’i gösterirken, Ümit sağdan son çizgiye indi, ortasında penaltı noktası üzerinden müsait pozisyonda Barış vurdu meşin yuvarlak üstten auta gitti, izleyenler Cim Bom için umut dolu sözler sarfetti. Ancak Gent de boş durmuyordu. 10 ve 15. dakikadaki rakip ataklar Galatasaray’ı zorladı. İlk 45 dakikada çok daha üretken olan Skibbe’nin öğrencilerinin üzerine bir rehavet çöktü.
Yine son derece güçsüz bir rakiple karşılaşan Galatasaray’ın temposunu maçın tamamına yayamaması, akıllara bir takım soru işaretlerini getiriyor. Umarız daha ciddi rakiplere karşı daha iyi oynanır, daha iyi konsantre olunur.

YORUM YAZ