MENÜ

Zorlu deplasman; umutlu Kartal

Abone Ol Google News

Önce Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı, ardından UEFA’da yola devam şansını ikram eden Beşiktaş rotayı mecburen lige çevirdi. Yeni transfer Vincent Aboubakar’ın da heyecan kattığı takım, Konya deplasmanından üç puanla dönmeye kilitlendi. Gol sıkıntısını eski yıldızıyla sonlandırmak isteyen Kartal, zorlu deplasmana umutla çıkacak. İki haftalık karantina sürecini tamamlayan Sergen Yalçın, bugün ekibinin başında olacak. Kadro tercihleri ve maç esnasında kenardan yaptığı hamleler ile bilinen başarılı hocanın sahada yer alacak olması büyük avantaj olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Aboubakar atarsa...

Larin, Umut ve Güven; gol sorununa çare olamadı. Santrfor için Kalinic, Balotelli, Mandzukic, Cisse ve Ze Luis gibi birçok yıldızın ismi gündeme geldi. Sergen hocanın tercihleri arasında bulunan Aboubakar alındı. Nokta santrfor olmamasına rağmen golcü özellikleri ile bilinen eski Kartal’ın, golle başlaması büyük moral olur.

Kısa mesaj

Teknik ekip ısrarla Dorukhan’ı yabancı olmadığı sağ bekte hiç oynatmadı. Genç oyuncu her geçen maç üstüne koyuyor. Görev aldığı bölgede alternatif çok. Mutlaka burada denenmeli. Gökhan Gönül’den geri kalmaz! Ancak Dorukhan sahada olsun yeter. Kendinden çok söz ettirip takıma kritik dokunuşları ile büyük katkı veriyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ