MENÜ

Zirveyi sevdi

Abone Ol Google News

Ligin ilk sırasında yer alan Beşiktaş, Ankaragücü karşısında ilk yarı coştu. Geri düşmesine rağmen, hızlı dönüş yapan Ismael’in ekibi, öne geçmesini bildi. İkinci yarı kronik hale gelen handikaplar zinciri sahaya yansıdı. Pozisyonlar verildi. Top daha çok rakipte kaldı. Şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Kartal, penaltı golü ile galip geldi, Ömer Erdoğan ile yeni kimlik kazanan Başkent temsilcisi, puan alamasa da alkışlandı.

Haberin Devamı

Weghorst maçı çevirdi

Beşiktaş ilk yarıda geri düştü. Hollandalı yıldızı anında reaksiyon verdi. Takımı ateşleyen Weghorst, devrenin önde kapatılmasında başrol oynadı.Dengeli başlayan maçta karşılıklı ataklar vardı. 26’da ev sahibi takımın atağındaNecip yerini kaybetti. Rosier de geç kalınca, Beridze kafa ile golünü attı: 1-0. Bu skor devrenin kırılma anı oldu. Kartal, oyunu karşı alana taşıdı. Sadece dört dakika sonra eşitliği buldu. N’Koudou’nun geliştirdiği atakta, Weghorst kaleciyi zorladı. Muleka, topu boş kaleye bıraktı: 1-1. Beşiktaş, bunun ile yetinmedi. Yüklendi. 35’te, Weghorst’un indirdiği topu,Dele Alli ağlara gönderdi: 1-2. Bu yarıda futbol adına heyecan dolu mücadele oldu. Zevk veren dakikalarda üretilen pozisyonlar skora etki yapmadı.

Haberin Devamı

İkram gol ile başladı

İkinci yarı fark beklentileri ile sahaya çıkan Ismael’in ekibi, topu ağlarında gördü. İlk golde olduğu gibi yine Tolga’nın pasında Beridze durumu 2-2 yaptı. 47’de skora denge gelmesi stres yarattı. Alli fiziki düşüş yaşadı. Savunma kademe hataları yaptı.Hatlar arası kopukluklar yaşandı. Maçın gidip geldiği dakikalarda, Eren’in topu elle kesmesine, VAR uyarısı ile penaltı kararı çıktı.N’Koudou 74’te tekrar takımını öne geçirdi: 2-3. Tecrübesini iyi kullanan Kartal, önde olmanın avantajını iyi kullanıp üç puan aldı. Ev sahibi takım seyircisine uymadı! Sahaya sürekli yabancı madde atılmasına aldırmadan; sadece futbola odaklandı. Gücü nispetinde puan için mücadele etti.

YORUM YAZ