MENÜ

Yüksek uçuş

Abone Ol Google News

Beşiktaş, lige adeta yeniden başladı. Tartışmalı sistem ve oyuncu tercihleri ile eleştirilen İsmael, kritik maçta hata yapmadı. Bu da skora yansıdı. Her iki yarıda hücum oynayan Fransız hocanın ekibi rakibini sahadan silip farklı kazandı. Sürpriz puan peşinde olan Karagümrük, gücü ölçüsünde mücadele etse de, geldiği gibi eli boş döndü.

Haberin Devamı

Üç direğe iki ağlara

Kartal maça fırtına gibi başladı. Ancak ilk yarıda üç kez direklere takıldı. Bu handikapa rağmen, ataklar durmadı. Hücum gücünü her geçen dakika sahaya süren İsmael’in ekibi erken gol bulmasın bildi. 17’de Rosier’in ortasına uçarak kafa vuran WeghorsT, tribünleri ayağa kaldırdı: 1-0. Öne geçen Beşiktaş, hız kesmedi. Orta alanda; Gedson, Berkay ve özellikle Salih çok etkili oldu. Sol kanatta N’Koudou, rakibi dağıttı! Nitekim 33’de Salih’in müthiş pasında N’Koudou skoru 2-0 yapan golü attı. Karagümrük bu yarıda kontra denemeleri yapsa da, net pozisyona girmekte zorlandı.

Taraftarın itici gücü

Skoru yetersiz bulan Siyah-Beyazlı taraftarlar ikinci yarı takımı yine ateşledi. Futbolcular seyirciye kayıtsız kalmadı. 50’de Masuaku’nun köşe atışına iyi yükselen Muleka farkı 3’e çıkardı: 3-0. Gol sonrası iyice rahatlayan Kartal, işi biraz abarttı. Caner’in pasını herkes izledi, araya giden Diagne, durumu 3-1’e taşıyan golü attı. Son sözü 90’da Rosier söyledi: 4-1. Pirlo, maçın geri kalan bölümünde iyice risk aldı. Bu durum karşılıklı pozisyonların yaşanmasına sebep oldu. Son derece zevkli ve mücadele dolu gecede kazanan Kartal rahat nefes alıp, zirve içinde kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ