MENÜ

Yönetim de, galibiyet de yok

Abone Ol Google News

Yeni yönetimin İstanbul dışındaki ilk lig deplasmanı. Başkan gelemedi. Yönetimden de kimse yok. Bir tek İsveç’ten kafile ile dönen Ahmet Kavalcı var. Başkan gelebilse, ekip tam kadro olurdu. İsveç’ten yorgun dönen Kartal, devreyi yenik kapadı. İkinci yarı üç dakika içinde öne geçti. Bu kez Konya’nın yaptığı hataya düşüp geri yaslandı. Uzatmada ev sahibi takım faturayı kesip puanları paylaştı.

Haberin Devamı

Birine var, diğerine yok

Dengede başlayan maçta hakem kararları öne çıktı. Babel’in orta şut karışımında Skubic topu el ile kesti. Haraket penaltı, verilmedi. Devamında bu kez Vida, yere düşerken topu el ile çıkardı. Penaltı kararı doğru. Ancak kart yanlıştı. Bu dengesiz kararlar futbol fakiri olan karşılaşmanın önüne geçti. Yatabare 31’de attığı penaltı golü ile devrenin skorunu belirledi: 1-0. İlk yarıda Babel çırpınıp duran tek isimdi. Her iki kanattan, ortadan rakip kaleye inmeyi denedi. Hollandalı hiç destek görmediği için sonunu getiremedi. Bu yarıda Q7 sahada hiç yoktu! Ljajiç yine vasatı aşamadı. Arkadan da destek gelmeyince forvet hattı düştü.

Haberin Devamı

Tartışmalı penaltı kaçtı

İkinci yarının hemen başında Medel ile Uğur’un karşılıklı çekip-itmelerine hakem yine penaltı çaldı. Yatabare üsten dışarı attı. Kartal ikinci kez kırılma anını yaşadı. Eşitlik için yüklendi. Pozisyonlar da buldu. Konyaspor gücü ölçüsünde iyi mücadale etti. Sonlara doğru skoru koruma adına geri yaslanınca üst üste iki golü kalesinde gördü. Önce 79’da Love, üç dakika sonra da Lens şık gollere imza attı: 1-2. Maçın uzatma dakikası içinde Hurtado kafa ile skoru belirledi: 2-2.

YORUM YAZ