MENÜ

Yeni uçuşa hazır olun

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Sergen Yalçın’la büyük ve köklü değişime girdi. Ancak Yalçın bu konuda temkinli. Özellikle kadro tercihlerini aceleye getirmiyor. Ekibin omurgasını koruyup, takviyeler ile öncülük edecek. Yönetim kanadı ise kararlı. Öncelik olarak koronavirüs salgını yüzünden tüm ücretlerde yarı yarıya indirim var. Ardından ise yüksek maliyetli ve karşı çıkan isimler ile yol ayrımı...

Haberin Devamı

Bambaşka kadro geliyor

Yeni sezonda ilk 11’de çok değişim olacak. Karius’un yerine kaleci gelecek. Sağ bek Gökhan ile devam. Savunmada Vida uzatmaları oynuyor gibi. Sol bekte artık N’Sakala var. Diaby geldiği gibi gitti! Lens’e ortak yol aranıyor. Herkesin aksine Sergen hoca Boyd için ‘Kalsın’ dedi. Buna rağmen sağ kanada takviye olacak. Atiba son altın yılında. Elneny hâlâ belirsiz. Ancak Mensah yola çıktı! Orta alanda Dorukhan’a da yeni isim gibi bakabiliriz. Ljajiç ve Caner sallantıda! Boateng’le devam edileceğini sanmıyorum. Ayrıca Larin’in durumuna göre bir de forvet alınacak.

Değişim sancılı olacak...

Sonuç olarak en az 5 yeni isim 11’de olacak. Değişim sancılı olsa da Sergen hocanın tılsımıyla sorun yaşanmaz gibi duruyor. Transfer dönemi gelmeden kulübe yağmur gibi oyuncu ismi yağıyor. Salgın, yarattığı büyük sıkıntılara rağmen birçok fırsatları da beraberinde getirecek. Yeni sezonda yeni Kartal’ı yüksek uçuşlar bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ