MENÜ

Yedeklere geçer not

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kuşkusuz dünkü maçta, yedeklerin son durumunu görme imkanı bulduk. Ama önce ‘as’ kadroda gösterilenlerden başlayalım. İçime bir kuşku düştü. Bu Sivok, acaba gerçekten O bildiğimiz Sivok mu? Hani, İtalya’ya büyük gürültü kopartıp giden, Çek Milli Takımı’nda görev yapan oyuncu mu sahiden! Kaç maç oldu oynayalı, bir arpa boyu ilerleme yok.
Herkesin burun kıvırdığı Seriç ise, tam tersi. Her geçen gün üstüne koyuyor. İyi kademe yapıp, sol ayağını çok iyi kullanıyor. Fizik olarak biraz daha toparlasın, daha iyi işler yapabilecek kapasitede. Cisse, Nobre oyunda kaldıkları süre içinde iyi mücadele ettiler. Serdar Özkan takımı yönlendiren isim oldu.
İlk onbirde akla pek gelmeyen isimlere göz attığımızda, öne çıkan isim Batuhan Karadeniz oluyor. Sadece gol attığı için değil. Genç oyuncu, bir yıl önceye oranda siyah ile beyaz arasındaki fark kadar değişim göstermiş. Futbolu ile birlikte kişiliği de gelişmiş, olgunlaşmış. Öyle bir hırs yapmış ki, maçı izlediğimiz saha kenarından gözlerinin içinden okunuyor. Hatta, teknik ekip, takım arkadaşları kendisini hayranlıkla izleyip, gülüyorlar da! Bravo Batuhan. Böyle devam et.
Aydın sol kanatta bir parlayıp, bir sönmesine rağmen güçlü. Atakların sonunu getirebilirse daha faydalı olabilir. Emre Özkan savunmada çok başarılı. Güvenilip Sivok kadar şans verilirse, geçen yıl Serdar Özkan’ın yaptığı çıkışın benzerini gösterir. Henüz 17 yaşına basan Necip için daha erken. Çok zayıf kaldı. İdmanların aksine ayağına gelen her topu yanlamasına oynayıp, oyundan düştü. Ekrem’in yaşadığı sakatlık talihsizlikti.
Ali Tandoğan ve Mehmet Sedef takımın eskilerinden artık. Kamp boyunca çok iyi çalıştılar. Ancak yoğun idman temposu yüzünden besbelli yorgun düşmüşler. Beklenen düzeyde değiller.
Ve Tuna... Altyapıdan gelenlere ve gelmesi muhtemellere baktığımızda, üzülüyoruz. Dışardan transfer edilen oyuncu, eldekilerin üstünde olmalı. Malesef öyle değil.
Oyuna genel olarak baktığımızda, yedek ağırlıklı kadro, kendilerini pür dikkat izleyen aslara, “Biz de varız” dediler. Hazırlık maçında önemli olan skor değil, bu durumun görülmesiydi.

YORUM YAZ