MENÜ

Yaşar Bey'e mektup!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fulya projesini ihale ile aldınız. İşin aslına bakarsanız, buranın bu şekilde elden çıkarılmasına karşıydım. Belki diyeceksiniz ki, 'Sen karşı olsan ne olur, olmasan ne olur. Alan memnun, satan memnun" Ama demeyin. Bildiğim kadarı ile siz de Beşiktaşlısınız. En akılcı yöntem, Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı kurulup halka arz edilerek, tamamlanmasıydı. Böylelikle kulüp çok sağlam temellere oturur, projenin komple sahibi olurdu. Kasası dolup, taşardı. Yapılamadı. Yazık!
Neyse olan olmuş artık. Bildiğiniz gibi, üzerine gökdelen yaptığınız yerin adı Hakkı Yeten idi. Tarih oldu. Şan Ökten'e göz dikildi. "Eski kamp binasını yıkıp yerine yenisini yaparım. Ama kendi adımı veririm" diye direttiğiniz iddia ediliyor.
Bakın kulübün orada 2 bin 500 metre kare arsası var. Bu işlere bakan, ancak ortalıkta pek gözükmeyen yönetici İlhan Durusoy'un acaba aklına buraya da sizin yaptığınız gibi çok katlı bina dikme fikri gelmiş midir? Siz elbette bunu istemezsiniz. Çünkü, satışa sunduğunuz plazanın şerefiye değeri önü kapanacağı için sıfıra iner. İsim konusundabu kadar ısrarcı iseniz, yeni tesisin girişine, 'Bu bina Yaşar Aşçıoğlu tarafından yapılmıştır' diye bir tabela astırın. Ancak buranın adı Şan Ökten olarak kalsın. Ya da isminizin ölümsüzleşmesini istiyorsanız, Beşiktaş yıllardır üniversite diye tutturdu gidiyor. Gerçi kolejde bile sıkıntılar var ya... Gidin uygun bir yere üniversite binası yapın, adınızı verin, altın harflerle yazılıp, 24 saat aydınlatılsın.
Allah binbir bereket versin, büyük gelir elde ettiğiniz Fulya'dan sonra size yakışanın bu olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş duruşu bunu gerektirmez mi, ne dersiniz?
Saygılarımla...
Kalkavan-Kolot faka bastı
Önce Rasim Kara çıktı ortaya. "Başkanlığa adayım. 50 milyon Euro ile geliyorum" dedi. Herkes dalgaya aldı. Kara, takım çalıştırdığı Azerbaycan'da işadamı Mübariz Mansimov'a dayamıştı sırtını. Ama söyledikleri lafta kaldı. Aynı zamanda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ortağı olan Mansimov, 4 ay önce kulübe üye oldu. Bu kez de yine iş ilişkileri olan, İhsan, Hakan ve Burak Kalkavan ve 2010’da başkan adayı olacağını açıklayan Abdi Celalettin Kolot biraraya geldiler. Derneklerden de temsilci çağırdılar. Mansimov, ilk yıl 50, ikinci yıl ise 100 milyon Dolar forma reklamı vereceğini söyleyip, barutu ateşledi. Yine kayıplara karıştı. Hadi Mansimov'u 'es' geçelim de, Kalkavan ve Kolot'un başkalarının ipi ile kuyuya inilemeyeceğini anlamış olmaları gerekir. Üstüne üstlük Levent Kızıl'ın uyarılarına rağmen. Camiaya hiç de inandırıcı gelmiyorlar. Başkanlık mı istiyorsunuz, çıkın açıklayın...
Korkmayın!

YORUM YAZ