MENÜ

Üç puandan fazlası

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki maç nefesleri kesti. Karşılaşmanın 17’nci dakikası içinde Kartal 2-0 öne geçti. Akıl almaz goller kaçırdı. Herkes tarihi fark olur diye bekledi. Devre olmadan tek atakta, tek gol bulan Bordo-Mavili ekip; ikinci yarı bambaşka görüntü sergiledi. Büyük takım olduğunu hatırlayıp, puan için yüklendi. Kontratağa dönen Güneş’in ekibi, gol üstüne goller kaçırmayı sürdürdü. Son anlarda skoru koruma içgüdüsü ile geriye çekilen Beşiktaş milli araya, bunca eksiğe rağmen, kayıpsız girmenin keyfini yaşadı.

Kolay oldu

Beşiktaş, her ne kadar sahaya beş eksik ile çıksa da, galibiyetten emindi. Maça da sanki farklı önde, gibi başladı! Tribünlerin müthiş bir atmosfer yarattığı statta, goller de üst üste geldi. Daha 7’nci dakikada, Rhodolfo’nun kafa golü ile öne geçti: 1-0. 17’de ise Quaresma’nın düşürülmesi sonrası kazanılan penaltıdan, Cenk skoru 2-0’a taşıdı. Bu kadar kısa süre içinde gelen goller, Trabzonspor’un zaten zayıf olan direncini kırdı. Karadeniz temsilcisi, iki pas yapmaktan aciz görüntüler verdi. Öyle ki, koca ilk yarıda kaleye bir kez gidebildi.

Atamayana, atarlar

Futbolun ana kuralı! 40’da Aboubakar, bomboş durumda zor olanı yaptı. Topu kale yerine dışarı attı. Dönen atakta, Yusuf Erdoğan, çok daha zor pozisyonda sert ve düzgün vuruşla golünü attı: 2-1. Kamerunlu o golü atsa, maç ilk devrede bitecek. Bu skor, Karadeniz temsilcisine cesaret, maça da renk verdi.

Göze batanlar

Eğer Zeki Yavru, gereksiz yere hakemlere gösterdiği tepkiyi, oyunda rakibe karşı verebilse, kanadını kapatacaktı! Mehmet Ekici ekibini yönlendirmeye çalıştı. Yusuf ise golü düşünen tek adamdı. Beşiktaş’ta, Oğuzhan orta alana zenginlik kattı. Tolgay ve Atiba ile bölgeyi diri tuttu. Q7 her atakta vardı. Aboubakar ve Cenk final vuruşlarında etkisizdi. Tıpkı Gökhan Gönül gibi..

Santrforlar durursa

Kartal’da, Aboubakar’ı anlamak gerçekten zorlaşıyor. Öyle goller kaçırdı ki, izahı yok. Ne havadan, ne de yerden bomboş durumda kaleyi bulamadı. Hem kendini, hem arkadaşlarını, hem de tribünleri strese soktu. Aynı şekilde N’Doye. Hep kendini yere bırakma peşinde. Oysa, yatarak değil, ayakta kalarak gol atılıyor. Beşiktaş’ta başta Aboubakar olmak üzere, Cenk, Tolgay ve Quaresma goller kaçırdı. Karadeniz temsilcisi zaten forvetsiz oynadı!. Yusuf’un sakatlığı ise can sıkıntısı yarattı.





YORUM YAZ