MENÜ

Transferi TV'den öğrendi

Abone Ol Google News

Sergen Yalçın, Hulk’un transferini istemiş ve yönetimden olumlu cevap almıştı. Yalçın, evinde televizyon izlerken, Aboubakar’ın alındığını duyup şaşırıyor. Yardımcısı Murat Şahin’den haberin kesin olup olmadığını öğrenmesini istiyor. Yalçın bu durumu katıldığı canlı yayında da dile getirip gizemli transferi kamuoyu ile paylaşma gereği duyuyordu.

Haberin Devamı

Souza’dan Necip esprisi

Saha içi ve dışında liderlik yapan Souza, sezonun esprisini de yaptı. Takımın jokeri olduğunu vurgulan medya mensuplarına, “Hayır. Joker Necip. Ben bile şaşırdım. Her maçta farklı yerde görüyorum. Ama en başarılı olduğu yer, yedek kulübesi! Çünkü orada hiç hata yapmıyor(!)” diyerek espri patlatmaktan geri kalmadı.

Bana kaleci arattırma!

Sezon başı kaleci hataları öne çıkan Beşiktaş, bir çok ismi gündemine aldı. Sergen Yalçın, yönetime eldekiler ile devam edeceğini söyledi. Yönetim şaşkınlık yaşadı. Ardından herkesin beklentisi aksine Ersin ile özel görüşme yaptı. “Takımın birinci kalecisi sensin. Bak bana devre arasında kaleci arattırma. Hocalarının çalışmalarına yüzde yüz katıl. Benim sana duyduğum kadar kendine güven duy yeter..” dedi.

Haberin Devamı

Kapris çekmedi

Boyd ve Lens yeterli şans buldular. Kesik yiyince de tavır koydular. Sakatlıktan çıkan Douglas da ilk 11’de başlamak isteğini iletti, olmadığını görünce tavır yaptı. Teknik ekip, üç oyuncu ile muhatap olmadan yönetimden kadro dışı bırakılmalarını istedi. Mirin ise ısrarla kulüpte kalmak isteyip daha düşük rakamlara ayrılmak istemediği için aynı akıbete uğradı.

Enzo Roco dediğini yaptı

Yönetim tarafından, istikrarsız performans gösteren Roco’ya, “Teknik ekip seni kadroda düşünmüyor. Karagümrük kulübünden teklif var biz anlaştık” dendi. Buna sinirlenen Roco, “İstenmediğim yerde kalmam. Ama ligde böyle rapor verenleri futbolum ve alacağımız skor ile susturacağım!” karşılığını verip tesisleri terk etti. İç sahada alınan yenilgi sonrası Roco’nun aşırı sevinç gösterisi ve sataşmaları üzerine eski takım arkadaşları ile gerilim yaşaması işte bu yüzdendi.

Kale, içten fethedildi

Başkanın eşi Berna Çebi, futbolcuların eşleriyle yakın dostluk kurdu. Pandemi sürecine rağmen, sıkı kurallar içinde düzenli olarak bir araya gelinip etkinlikler yapıldı. Öyle ki, başkan ve futbolculardan bazıları iki kez virüse yakalanmasına rağmen, eşlerden pozitif çıkan olmadı. Eşler arası bu dayanışmanın benzeri 100’ncü yılda gelen şampiyonluğu hatırlattı. O dönem de; Revna Demirören, Meltem Oktay ve Asuman Güreli ilke imza atmışlardı.

YORUM YAZ