MENÜ

Transfer baş ağrıtacak

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Santrfor transferi sıkıntı oldu. Güneş isim vermedi. İstediği golcü tipini şöyle özetledi Başkan’a: Güçlü, fizikli. Havadan ve yerden etkili. Birebir pozisyonda adam geçen. Rakip savunma ile boğuşan ve en önemlisi de final vuruşlarında etkili...

Yönetim Huntelaar’ı ilk sıraya koydu. Schalke ile bedelsiz anlaşmaya varıldı. Oyuncu da tamam. Ancak 5-6 hafta sakatlık problemi vardı, vazgeçildi. Sonra da bir çok aday masaya kondu. Yönetim bunca isim arasında Demba Ba iştahı kabardı. İşte burada ip koptu. Ba, Güneş’in tarifine uyuyordu. Ancak kırılan ayağı sonrası ne zaman oynayacağı belli değil. Hatta bu sezon oynayıp oynayamayacağı bile belirsiz.

Başkan ve yönetim, Ba’ya duygusal yaklaşabilir. Ancak bu takımın iyi bir golcüye ihtiyacı var. İstediği santrfor alınmadan transfer kapatılırsa hoca, içine atar. Fakat sırf bedava diye sakat biri alınırsa, Güneş yarın kaçan şampiyonluğun sorumlusu olarak Başkan’ı gösterir haklı olarak.

Yıldırım’a cevap vermeyin!

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda Beşiktaş’a diline doladı. Bunlara alıştık. Kartal, lider olduğunda bu tarz algı operasyonları başlıyor. Başkan Orman, iki arada bir derede kaldı. Bir yanı, seviyeli üslup ile cevap verelim. Gündemi değiştirip takımı rahatlatalım diyor. Diğer yanı; hiç oralı olmadan sadece takım ile ilgilenelim havasında. Her ne kadar iki görüşü de uygulamaya açık olsa da, en mantıklısı umursamamak... Aksi takdirde karşılıklı boş atışmalar sadece gerilim yaratacak. Zaten gergin günlerden geçiyoruz. Yeni bir dalga, kimseye falda sağlamaz.

Geriye 9 kaldı..

İkinci yarı öncesi yönetim ve teknik ekibin birleşip, bizlerle paylaştığı konu vardı. Şöyle ki; şampiyonluk için ilk 11 maç belirleyici olacak. Osmanlı ve Alanya kayıpsız geçildi. Geriye dokuz final kaldı. Lider avantajlı durumda. Tüm maçları kazanabilecek kapasitede. Osmanlı maçını çeviren Talisca, Alanya’da sahada yoktu. O maçta Q7 ortaya çıktı. Belki Konya önünde bir başka yıldız, sahne alacak. Bu kadro zenginliği üçüncü yıldızı getirir. Yeter ki, golcü transferinde denge kaçmasın.

YORUM YAZ