MENÜ

Transfer ateşi alevleniyor

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ta transferin üç boyutu var. Sergen hocanın istekleri, yönetime gelen listeler, tarama ekibinin önerileri... Şu ana kadar alınanlar arasında; N’Sakala, Welinton ve Mensah teknik ekibin talepleri. Ancak alınanların takıma uyumu yok! Sergen Yalçın, santrfor olarak Mario Mandzukic’in ismini verdi. Başka da direkt isim telaffuz etmedi. Buna ek olarak; sağ bek ve her iki kanatlara da takviye istedi. Gelen isimlere onay verdiklerini yönetim almaya çalışıyor. Sergen hoca önemli bir detayı da Başkan Ahmet Nur Çebi’yle paylaştı: “Ekonomik olarak sıkıntı çıkaran kim varsa gönderin. Gidenlerin yerine takviye yaparız...”

Haberin Devamı

Göndermeden zor

UEFA, mali disiplin kriterleri dolmuş durumda. Oyuncu göndermeden almak çok zor. Liste kabarık... Yüksek maliyeti olan; Vida, Lens, Ljajiç, Oğuzhan, N’Koudou, Boyd ilk sıradakiler... Transferde yönetim içinde de görüş ayrılığı had safhada. Başkana bağlı çalışan Emre Kocadağ ile Erdal Torunoğulları transferde çalışan iki isim olarak öne çıkıyor.

Eksik çok ama...

Haberin Devamı

Ancak sadece transfer yapmakla da rakiplerin önde olduğu algısı yanlış. 4 Ekim’e kadar süre var. Sağ bek, kanatlar ve santrfor bölgesine acilen ihtiyaç var. Golcü, Beşiktaş’ın marka yüzü olacak. Planlanan, dünya çapında birini alıp arkasını doldurmak. Sonra da ayrılığa göre transfer yapmak. Düşünce bu. Eğer aynı şekilde uygulamaya geçer ise şampiyonluk yarışında Kartal hep olur. İlk birkaç hafta en az kayıp ile atlatılır ise gerisi de gelir gibi duruyor. Transfer ateşi alevleniyor

NOT: Kulüp personel seçiminde çok dikkatli olmalı. Ümraniye, Fulya ve kulüp merkez binasında yaşanan olaylar inanılmaz boyutta. Ahlaksızlığın da ötesinde. Bazı yetkili personeller kurt gibi kemiriyor. Yüklü rant sağlıyorlar kendilerine... Yönetim hiç kimsenin gözünün yaşına bakmadan bu asalakları temizlemeli!

YORUM YAZ