MENÜ

Top Özgener'de

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yönetimi ile birlikte medyanın karşısındaydı. Başkan ve ekibi çok geç kalsa da, bir duruş sergiledi. Hakemlerin en kolay yönetim gösterdiği maçlar Beşiktaş maçları. Yanlış kartlar, verilmeyen penaltılar, goller, hatalı düdükler ama sonrasında en küçük ses seda çıkmayan bir camia... Daha dün oynanan Galatasaray derbisinden önce, hakem Cüneyt Çakır konusunda uyarmıştık. Ama duyan olmadı! Atı alan Üsküdar’ı geçtikten sonra kıyamet koparsan ne yazar. Yılların birikimini bir toplantıya, yazıya sığdırmak elbette imkansız. Ama öne çıkan
üç önemli konu vardı.
1. İnönü projesi ile Fulya kompleksinin engellenmesi, ilk ağızdan dile getirildi.
2. Tepki olsun diye katılım gerçekleşmeyen Kulüpler Birliği’ne atıfta bulunulup, çıkan destek kararının en azından bir ayağının eksik olduğu söylendi.
3. Başkan Demirören, derbinin ardından Oğuz Sarvan aleyhine sarf ettiği sözler için özür diledi. Bununla birlikte bütün olup bitenin, planlı ve bilinçli yapıldığının altını çizdi ki, bu bize göre daha vahim bir tabloydu.
Beşiktaş, kucağındaki topu, Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’e attı. Özgener, her kulüpten destek alıyordu. Hem de her konuda. Ancak MHK bunu dibe vurdurdu. Sarvan her ne kadar günah çıkarsa da, hikaye anlatıyor. Zira hakemlere ders verecekler aynı isimler. MHK aynı olduğu sürece, aynı tas aynı hamam devam eder. Bu kez tüm oklar Özgener ve ekibine çevrilir. Yol yakınken operasyon yapılsın. Demirören’in ilk kez ortaya attığı, “Kulüpler Birliği” mi yeni ismi belirler, başka biri mi bilemem. Önemli olan, güven ve inanırlığı kalmayan MHK’nın yenilenmesidir.
NOT: Yönetici Bülent Deriş, PFDK’dan ceza almamak için FANATİK’e telefon açıp, yaptığı açıklamaları inkar etmiş. Deriş’e şunu hatırlatalım... Kayıtlar ortada. Asıl olan tükürdüğünü yalamamaktır. Yönetici olsan bile!

YORUM YAZ