MENÜ

Talisca uçurdu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Lige verilen araya moralsiz giren Kartal, taraftarı önünde galip gelmesini bildi. Talisca’nın ilk yarıda attığı golle üç puan alan Beşiktaş, şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Güneş’in ekibi yarıştaki diğer rakiplerin alacağı sonuçları beklemeye koyuldu. İyi mücadele eden Aytemiz Alanyaspor ise evine eli boş dönüp, tehlikeli bölgenin dışına çıkamadı.

Samba gibi gol

Beşiktaş baskılı, Aytemiz Alanya istekli başladı maça. Alanya’nın hocası Mesut Bakkal, oyunu her iki yönde etkili oynama cesaretini gösterdi. Bu bir anlamda, Güneş’in işini kolaylaştırdı. Üst üste gelen ataklarda kademe anlayışı bozulan Alanya, arkada açıklar verdi. Talisca 29 da öyle güzel bir gole imza attı ki, tam ‘samba’ tadında!.. Gol sonrası iki takımın da sistem ve oyun anlayışı değişmedi.

Pepe toparladı

Takıma geri dönen Pepe, savunma hattını idare etti. Oğuzhan, Atiba ve Tolgay orta alan mücadelesinde etkili oldular. Caner ve Gökhan’ın bindirmelerine, Babel ayak uyduramadı. Beşiktaş santrforsuz oynuyor. Negredo dün gece de silik kaldı. Aytemiz Alanyaspor lige tutunabilme adına gücü ölçüsünde her şeyini ortaya koydu. Bu puan almasına yeterli gelmedi.

Gol kaçırma yarışı

İkinci yarı bambaşka bir mücadale vardı sahada. Rakip takım yaptığı kenar hamleleri ile puan için yüklendi. Kartal ise farkı artırabilme adına her türlü risk aldı. Her iki kalede kaçan net pozisyonlar yaşandı. Karşılıklı kaçan gollere rağmen, zevkli ve mücadele dolu bir maç çıktı ortaya.

YORUM YAZ