MENÜ

Takibe devam

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ın zirve yarışı için mutlaka kazanması gereken maçtı. Kayseri’ye 7 eksik ile gelen Kartal’a, bir kişi de maç önü eklendi: Medel. Ankaragücü hızlı başladı. Beşiktaş sakin oynayıp rakibi üstüne çekti. İlk yarıda farka uçup soğuk gecede taraftarının içini ısıttı.

Haberin Devamı

Vurduğu gol oldu

Deplasmanda büyük sıkıntılar yaşayan Kartal bu sezon ligde en iyi maçını oynadı. Vida’nın 12’de attığı kafa golü iptal edildi. 23’te Ljajiç ceza alanı dışından golünü attı, 27’de Mustafa boş kaleye bıraktı: 0-2. Genç Güven 44’te ilk devrenin sonucunu belirledi: 0-3. 12’de Ljajic’in frikiği de üst direkte patladı!..

Orta alan işi bitirdi

Atiba müthiş enerji ile kusursuz oynadı. Dorukhan ve Ljajiç her iki yönde etkiliydi. Quaresma, pek alışık olmadığımız şekilde tek top oynadı. Göbekteki üstünlük, rakibi zora düşürdü. Mustafa ile Güven’in çapraz koşuları da savunmayı dağıttı!

Ankara’nın gücü yok

Ankaragücü, adını sahaya yansıtamadı!. İsmail Kartal’ın takımı çok dağınık oynadı. İleri çıkışlarda, arkayı sürekli boş bıraktı. İlk on dakika hariç, bir iki kişi eksik oynuyor görüntüsü verdi. El Kabir 86’da takımının tak sayısını kaydetti. Son sözü kaptan Oğuzhan 88’de söyledi: 1-4..

Haberin Devamı

Moral oldu

Beşiktaş bu anlamlı galibiyet ile moral buldu. Kartal perşembe gecesi Norveç’te Sarpsborg önüne daha güvenle çıkacak. Dönüşte ise, evinde Galatasaray’ı ağırlayıp şampiyonluk yolunda bir zorlu viraja daha girecek. Maçın başından sonuna kadar karşılıklı edilen küfür ve çirkin tezahürat hiç yakışmadı.

YORUM YAZ