MENÜ

Skor kimseyi aldatmasın

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Adı üstünde hazırlık maçı. Skor değil, sistem, teknik ve taktiksel çalışmaktan ibaret. Asıl stoperleri yok. Q7 gibi kanattan yoksun. Talisca’nın yerine on numara henüz almamış ve santrforsuz oynayan Kartal, idman maçını farklı kaybetti. Güneş ilk yarıda tek, ikinci devre çift forvet oynattı. İdmanlardaki yoğun temponun yarattığı yorgunluk sahaya yansıdı. Skor kötü olsa da, teknik ekip takımın artı ve eksilerini tüm çıplaklığı ile gördü.

Ataklar tıkandı

Maçın daha 8’nci dakikası içinde Tolgay, ceza alanı dışından öyle bir şut attı ki, kaleci topu ancak ağlarda görebildi: 1-0. Gol sonrası Rus ekibi her geçen dakika pres yapmaya başladı. Sahanın her yerinde alan markajı uyguladı. Bu Kartal’ın ataklarının önünü tıkadı. Orta alanda görev yapan isimlerin etkisiz oyununa kanatlar da eklendi.

Caner direğe takıldı

Geçen sezondan kalan basit gol yeme hastalığı aynen devam ediyor. Sadece fizik gücü ile oynayan CSKA; Chalov ve Gordyushenko ayağından bulduğu ikram gollerle bir anda 2-1 öne geçti. Beşiktaş ikinci yarıya ise hızlı başladı. Caner’in şutu yan direkte patladı. Gökhan Gönül boş kaleye kaçırdı. vitinho ve Efremov ile girdiği pozisyonları affetmeyen CSKA Moskova skoru 4-1’e taşıdı.

YORUM YAZ