MENÜ

Şimdi yeniden başlasın

Abone Ol Google News

Beşiktaş, son haftalarda hem puan, hem oyuncularını kaybetti. Ajdin Hasic, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Vincent Aboubakar gibi kilit isimler takımdan ayrı kaldı. Son olarak dün de Cyle Larin’den kötü haber geldi. Kanadalı, bugünkü maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Bu olumsuzluklar, takımı etkiledi. Sergen Yalçın’ın ekibi hâlâ daha şampiyonluk potansiyeline sahip. Ancak elindeki gücü kontrollü kullanamıyor. Kırılganlık handikap. Bunu bir türlü aşamadı. Dış etkenlerden anında nem kapılıyor. Birkaç maç alınınca şampiyonluk geldi, tam tersi olunca da gitti moduna geçiliyor.

Haberin Devamı

Yalçın, ağırlığını koyarsa...

Rakip Kayseri için ligde kalma maçı. Bu gece puansız döner ise el sallar! Beşiktaş için de öyle. Şampiyonluk için girilen son virajda yeni başlangıç yapmak şart. Beraberlik ile yenilgi arasında bile fark yok gibi. Bu atmosferde Sergen Yalçın takımını motive etmeye çalışıyor. Sakatlara bir de cezalı Welinton eklenmiş durumda. Santrfor yokluğuna mutlaka çare bulacaktır. Larin’in yokluğunda N’Koudou, hafta içinde santrfor olarak denendi. Takımın buraya gelmesinde baş rolü oynayan Sergen hocanın etkinliği, şampiyonluğu belirleyecek en önemli faktör. Lig sonundaki sıralama, her ne olursa olsun hocaya yazacak.

Haberin Devamı

İnansınlar yeter

Kara Kartal, şampiyonluğa inanırsa kazanır. Son maçta durgun olan Rosier-Ghezzal ikilisi sağdan etkili olur. N’Koudou, hatta milli takımda o bölgede oynayan Ljajic da solda. Merkez orta sahadakiler; Souza, Atiba, Dorukhan çift yönlü oynayacaklar. Gol atamama sendromunu, bu etkili ayakların performansı bitirir. Yeter ki herkes yürekten inanıp sahada bunun savaşını versinler.

YORUM YAZ