MENÜ

Seriyi bozmadı

Abone Ol Google News

Beşiktaş, farklı galibiyet ile döndüğü Denizli deplasmanı sonrası, Konyaspor'a da acımadı: 3-0. Siyah-Beyazlı takım, 75 dakika on kişi oynayan rakibi önünde rahat kazanmasını bildi. Oyunu istediği gibi yönlendirip, tempo veren Sergen Yalçın'ın ekibi, Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü. Konuk ekip ise, tehlikeli bölgenin içindeki yerini korudu.

Haberin Devamı

Kırmızı dengeleri bozdu

Sahaya moralle çıkan Kartal, oyuna temkinli başladı. Ligin kırmızı çizgisinde bulunan Konyaspor da buna ayak uydurdu. Ortada giden maçın kırılma anı, kırmızı kart oldu. Hadziahmetovic, gereksiz sertlik yüzünden 15'te takımını eksik bıraktı. Daha sonra benzer pozisyonda Vida'nın sarı ile oyunda kalmasına yapılan itirazlar, sonucu değiştirmedi.

Kaptan füze attı

Beşiktaş her geçen dakika oyuna ağırlığını koymaya başladı. Ancak Burak; ne kanatlar ne de ortadan istediği topları bir türlü alamadı. Yıldız oyuncu geri gelip kendi aldığı topu, adeta bir füze gibi ağlara gönderdi: 1-0. 40'ta gelen bu gol, Sergen hocanın takımına moral oldu. Sürpriz gol için yüklenen konuk ekip, 45+2'de yediği kontra ile topu ağlarında buldu: 2-0.

Haberin Devamı

Skor tatmin edici

Sergen Yalçın'ın ekibi içeride oynadığı maçta ilginç görüntüler veriyor. Mağlup olduğu Antalyaspor maçının ikinci yarısındaki tempoyu bulamadı. Buna rağmen net skor ile kazandı. Savunmaya fazla iş düşmedi. Burak takımı ateşledi. Elneny, Gökhan, Diaby ve 52'de şık gole imza atan Lens 'Kaptan'a eşlik etti: 3-0. Bülent Korkmaz'ın ekibi bulunduğu yeri yadırgamıyor. Bu futbol ile lige el sallamak zorunda kalacak görüntüsü verdi.

YORUM YAZ