MENÜ

Sergen Yalçın'ın maçı!

Abone Ol Google News

Beşiktaş, bugün çok önemli maça çıkacak. Üst üste alınan kötü sonuçlar ile eleştirilen takım ve özellikle Sergen Yalçın için dönüm sınavı... Yapılan takviyeler, yaşanan ayrılıklar ile hep gündemde olan Kartal, kazanıp araya girmek istiyor. 3 hafta maç oynamayacak olan Siyah- Beyazlılar bu süreci iyi değerlendirmeyi planlıyor. Sergen Yalçın, hafta boyunca takımına teknik ve taktik çalıştırdı. Oyuncularını motive etme adına toplantılar yaptı. Üç puandan başka skoru kimsenin aklından dahi geçirmemesini istedi. Şampiyonluk yarışında var olabilmenin ilk virajı olduğunu belirtti. Hoca, maça fazlası ile hazır. Kafasında oynadığı maçı, bugün canlı olarak tekrarlayacak.

Haberin Devamı

Yeniler belirleyici olur

Takıma yeni katılan isimlerden: Aboubakar, Gökhan, Josef ve Montero forma için hazır. Yalçın’ın ilk 11’de Josef, Aboubakar ve Töre’ye şans vermesi bekleniyor. Takıma geri döneceklerle birlikte yenilerin vereceği katkı, skora etki yapabilecek düzeyde.

Kısa mesaj

Kartal’da orta gelmeyen kanatlar durma noktasında. Yapılan tercihler, özel çalışmalara rağmen bu handikap giderilemedi. Santrfor bölgesinde oynayan; Larin, Güven ve Aboubakar ile Ljajiç’in kanatlarda oynama özellikleri var. Gençlerbirliği önünde, bu isimlerin açıktan yapacağı ataklar tabelaya yansır.

Haberin Devamı

Kim ön plana çıkar?

Mensah, büyük umutlarla alındı. Geride kalan maçlarda beklentilere karşılık veremedi. Kendisi için yapılan, ‘küçük takımın büyük oyuncusu’ yakıştırmasını terse çevirmek istiyor. Çok az top aldığından şikayetçi. Bunu teknik ekip ile de paylaştı. Mutlaka buna yönelik plan yapıldı. Bu maç, Mensah için de bir anlamda karar anı olacak.

YORUM YAZ