MENÜ

Sergen ne yapsın!

Abone Ol Google News

Büyük coşku ile göreve gelen Sergen Yalçın, Rize ve Antep maçlarını kayıpsız geçti. Başakşehir önünde mutlaka kazanıp zirvede kalmak istiyordu. Ancak, Diaby- N’Koudou iki eksik oynattı. Sonradan oyuna giren Boyd, iki metreye pas atamadı. Ljajiç, Caner başta olmak üzere kaleci ve savunma bunlara ayak uydurdu. Hatta Atiba bile idare etti. Hal böyle olunca da, üç puan ikram edildi. Şampiyonluk kovalayan Okan Buruk’un ekibi, sakin kalıp, bir de sürpriz gol bulunca istediğini almasını bildi.

Haberin Devamı

Keyif vermediler

Her iki takım açısından da kritik maç ağır tempoda başladı. Daha çok kontrollü futbol öne çıktı. Beşiktaş’ın en sıkıntılı bölgesi olan kanatlar, yine işlemedi. Koca ilk yarıda, Diaby ve N’Koudou, kaleye inemedi. Arkadan gelen; Caner ve Lens’in bindirmeleri vardı sadece.

Hakeme isyan

Boateng, çok koşup çalışmasına rağmen yeterli destek alamadı. Atiba ve Elneny taktik gereği savunma kurgusu içinde yer alınca, Burak yalnızları oynadı. Ev sahibi takımın en istekli oyuncusu Demba Ba ve Visca oldu. Ba’nın iptal edilen golü sonrası ve Lens’e verilen ofsayt; Başakşehir’den tepki gördü.

Haberin Devamı

Ava çıktı, avlandı

Kartal, ikinci yarıya büyük baskı kurarak başladı. Baskın gol ile öne geçip üç puan alma peşinde idi. Ancak tam tersi oldu. Boş alan bulduğunda, direk kaleye inip skor üreten Okan Buruk’un ekibi yine bunu yaptı. 50’de Visca’nın pasında Demba Ba düzgün ve sert bir vuruş ile golünü attı: 1-0. Geriye düşen Beşiktaş, en azından bir puan için hız kesmedi. Ljajiç, Boyd ve Umut hamleleri ile karşılık verdi. İyi kapanan Başakşehir, rakibini kaleden uzak tutma mücadelesi verdi.

YORUM YAZ