MENÜ

Sergen hoca böyle istedi

Abone Ol Google News

İlk yarısı durgun geçen maçın, ikinci devresi büyük heyecana neden oldu. Beraberliği bulan Kartal galibiyet için yüklendi. Tam gol geldi, geliyor derken; Alex, Pjanic ve Larin oyundan alındı. Bu kırılma anı oldu. Trabzonspor, kenar yönetimin yaptığı bu ikramı geri çevirmeyip üç puanı kaptı. Liderin on puan gerisinde kalan Beşiktaş araya moralsiz girdi. Avcı’nın ekibi galibiyete sevinirken, maç sonu kırmızı kart gören Uğurcan’ı kaybetti..!

Haberin Devamı

Geç açıldılar

İki takım da maça kontrollü başladı. Beşiktaş taraftarının itmesi ile daha çok golü düşünen taraf idi. Ancak ataklar net pozisyon yaratmadı. Trabzonspor ise geri ve yan pas ile ritmi ayarlamaya çalıştı. Bu kısır döngü içinde ilk gollük şutu Nwakaeme 39’da attı. Ardından Larin ve Umut kaçırdı. Devre bitti derken, gol geldi. Son uzatma dakikası içinde, Hamsik’in pasına Vida hamle yapmakta gecikti. Abdülkadir araya girip uzak köşeye bıraktı: 0-1.

Avcı alışkanlığı

Yan ve geri pas, Abdullah Avcı’nın gittiği takıma kazandırdığı ‘kötü’ alışkanlık! Öyle ki, kaleci Uğurcan hariç, topu ayağına alan önce geri, sonra da yana bakıyor. Nitekim 62’de Trondsen’in geri pasında araya giren Larin, faturayı kesti: 1-1. Skora denge gelmesi maça da heyecan kattı. Karşılıklı ataklar, kenar hamleleri futbolu güzelleştirdi. Pjanic, Souza, Larin öne çıktı. Bakasatas’ın sakatlığı Karadeniz ekibinin oyun düzenini bozdu. Son bölümlerde yaşanan yorgunluk iki takımın olumlu pas yapmasını etkiledi. Maçın bitimi ilk yarıdaki son gibi oldu. Son uzatma dakikası içinde gelişen atakta, Nwakaeme’nin pasında Cornelius skoru belirleyen golü attı: 1-2.

Haberin Devamı
YORUM YAZ