MENÜ

Sanki yıllardır Beşiktaş'ta oynuyor!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Vida lider bir oyuncu. Beşiktaş’a gelir gelmez anında uyum sağladı. Bunda Şenol Güneş’in de büyük etkisi var. İlk idmana çıktığında saha ortasında kendisini bütün takıma alkışlattı. Tecrübeli oyuncu bu özelliğini Kiev’de de öne çıkarmış olacak ki Ukrayna ekibi futbolu bıraktıktan sonra kendisine görev vermek istediğini söylemiş. Vida, dün yapılan çift antrenmanda hiç sırıtmadı.

Sanki son Kartal değil de uzun yıllardan beri Beşiktaş’ta oynuyomuş gibiydi. Sadece 12 oyuncuyla yapılan çalışmada böyle uyumlu olması dikkat çekiciydi. Vida, vatandaşı Mitroviç’in yokluğunda en büyük desteği yine aynı durumdaki kaleci antrenörü Virmich’ten alıyor. İlk çalışmalarda bir başka özelliği de hırsı ve çalışma isteğiydi.

Futbola yeni başlamış gibi heyecanlıydı. Dar alandaki çift kalede yerden ve havadan bütün topları kesti. Her ne kadar aynı güzellikte oyuna sokamasa da kesici olarak tam Beşiktaş’ın ihtiyacı olan bir stoper. Vida’yla ilgili daha geniş analiz yapmak için Pepe’yle birlikte yapacağı antrenmanları bekliyoruz.

YORUM YAZ