MENÜ

Şampiyonluk Trabzon'dan geçiyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, bu sezon şampiyonluk yarışının en avantajlı konumuna gelmiş durumda. Her şey elinde. Tüm maçları alıp ipi göğüsler. Bunu yapmak için potansiyel fazlası ile var. Ancak hiçbir anlamı olmayan kupa derbisi yüzünden kimyası bozuldu. Tek başına maçı çevirebilen en önemli yıldızı Ricardo Quaresma’yı kaybetti! Gerginlik, stres ve kısır tartışmaların içinde buldu kendini.
Oysa yarın tarihi bir maç var Trabzon’da. Eğer Kartal, Karadeniz’den üç puan çıkartırsa yürür gider. Ya puansız dönerse... İşte bunu kimse aklından bile geçirmek istemiyor. Bu olursa, tam tersi durum söz konusu..

Burak Yılmaz yok ama...

Trabzonspor zirve yarışında yok. Kupada da öyle. Burak Yılmaz gibi golcüsü olmasa da, enteresan bir ekip. Çok kolay gol pozisyonuna giriyor. Aynı şekilde kalesinde pozisyon veriyor. İşin tekniği, taktiği bir kenara. İki takımın hocası, her iki ekibi çok iyi tanıyor. Beşiktaş için şampiyonluk bu maçtan geçiyor.

Larin neden oynamaz!

Şenol hocayı bazen anlamakta gerçekten zorluk çekiyoruz. Ara transferde takıma katılan Cyle Larin daha forma giymedi. Ligde oynanan Fenerbahçe derbisinde kulübede, kupada kadroda yok. Büyük çelişki. Kanadalı oyuncu; hızlı, güçlü ve toplara sert vuruyor. Özellikle deplasman maçlarında çok etkili olabilir. Nedendir bilinmez bir inatlaşma uğruna sahada yok. Negredo ve Love sadece ismi ile forma giyiyor, Larin kadro dışı!

Güneş bırakıyor mu?

Son günlerde camia içinde en çok konuşulan konu şu; Şenol Güneş sezon sonu milli takımın başına geçecek. Konu hakkında Başkan Orman, tam tersi açıklama yaptı. Her ne kadar Güneş’ten ses çıkmasa da, ayrılık şimdilik yok. Hocanın gönlünde milli takım ve ardından Trabzonspor ile jübile yapma var. Ancak çok olağanüstü durum olmazsa tecrübeli çalıştırıcı 2 yıl daha görevinin başında olacak. Bu yüzden suni gündemlere kulak asmayalım.

Uyan be Yemen Abi

Elinde büyüdük dersek yalan olmaz. Sadece biz değil. Onu tanıyan herkes... Yemen Ekşioğlu abimiz günlerdir yoğun bakımda. Dualarımızı eksik etmeyelim. Yemen abimiz, inşallah en kısa sürede uyanıp, aramızda olacak. Allah şifalar versin.

YORUM YAZ