MENÜ

Şampiyonluk kafası!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Tolgay Arslan ile Olcay Şahan arasında yaşanan gerginlik güne damga vurdu. Sürekli birlikte olan, genelde Almanca konuşan iki dostu kavganın eşiğine getiren hırstı. Çift kale maçlarda, teknik ekibin dikkatini çekmek adına mücadele içine giren oyuncular, bu rekabet ortamında bazen kendilerini kaybediyorlar. Öyle ki, takımın en sakin isimleri olan bu ikili, saha ortasında sırf bu yüzden tartışıyor. Tolgay, Olcay’a kafa atma teşebbüsünde bulunuyor!

Görüntü önemli değil

Her ne kadar göze hoş gelmeyen görüntü olsa da, arkasında şampiyonluk var. Mutlu sona olan özlem, istek, arzu... İşte bu mücadale ve üç puanlık farkın getirdiği rekabet ortamı hedefe ulaşmayı sağlayacak en önemli etken. Şenol Güneş de bunu çok iyi bildiği için olaya müdahil olmadı.

Patlama bekliyorum

Kartal, kalan dört maçta rakiplerden birine fena patlayacak. Eğer dünkü çift kalede olan kazanma azmi Manisa’da sahaya yansısaydı tarihi fark çıkardı. Oynayan oynamayan herkeste bambaşka bir hava var. Elbette bunun da takıma getirdiği gerginlik, agresiflik ve stres de tavan yapmış durumda.

Bunu aşma konusunda Gomez, Quaresma, Sosa gibi tecrübeli isimler büyük faktör. Zira Fenerbahçe bu açıdan bakıldığında, tecrübe zenginliği içinde duruyor.

YORUM YAZ