MENÜ

Şampiyon sezonu açtı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligin üçüncü haftası taraftarı ile buluşan Beşiktaş, üç puanı kaptı. Yeni transferleri Negredo, Medel ve Lens’in yedek soyunduğu Güneş’in ekibi ‘şampiyon’ gibi oynadı. Sayısız fırsat kaçıran Siyah-Beyazlılar lige verilen araya moralle girdi.

Çift forvet oynasaydı..

Beşiktaş, temkinli başladığı maçta her geçen dakika üstüne koydu. Oyunu sürekli kanatlara açtı. Quaresma, Babel ve Caner ile etkili bindirmeler yaptı. Eğer Güneş, Negredo ve Cenk’i birlikte
oynatsaydı; ilk yarıda maç bitecekti. Bir sürü etkili orta, ceza alanı içinde markajda kalan Cenk’in etkisiz oyunu ile skora yansımadı. Yıldız futbolcunun bir şutu da üst direkte patladı.

Talisca önde kalınca

Kartal’ın skora direk etki eden yıldızı Talisca çok önde kaldı. Atiba, geçen yıl İstanbul’da oynanan Lyon maçından sonra ilk kez gerçek kimliğini gösterdi. Oğuzhan, milli takım olayından etkilenmiş olacak ki, tutuktu.

Tosiç attı fark kaçtı

Tribünlerin gol beklentisi 18’de gerçekleşti. Q7’nin köşe atışında Atiba’nın aşırttığı topu, Tosiç boş kaleye bıraktı: 1-0. Kartal öne geçmenin avantajı ile çoştu. Herkes Kartal’dan fark beklerken beş dakika sonra topu ağlarında gördü. Cenk’in rakip ceza alanı içinde kaptırdığı top, hatalar zinciri ile gol oldu. Delarge ile skora denge getiren konuk ekip, bir puan umudu adına oyunu soğuttu: 1-1.

Maçın hakemi Mete Kalkavan da çok yanlış düdükler çalıp, haklı tepki aldı.

Atiba sezon açtı

Yeni sezona da düşük tempoda başlayan Atiba, endişe yaratmıştı. Kanadalı oyuncu mükemmel oynadı. Rakip atakları kesti, kaptığı topları olumlu kullandı. Savunma ile forvet arasına köprü kurdu. Bununla da yetinmeyip, akıl dolu vuruşla bir de gol attı. Atiba böylece, futbolda ‘yaş’ değil, kalitenin önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Mikel’i atamadı

Mete Kalkavan, gözünün önünde Talisca’ya uçan tekme atan Mikel’i görmedi! Beşiktaş aleyhine çok kolay kartlarına başvuran genç hakem, direk kırmızılık pozisyonda sarı bile çıkarmadı..

YORUM YAZ