MENÜ

Şampiyon pes etmiyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Son iki yılı zirvede bitiren Kartal, önce kupa sendromu yaşadı, ardından derbiden puansız ayrılıp şampiyonluk şansını zora soktu. Sezonu kapatan Caner’e, Negredo ve Pepe de eklendi. Ancak Güneş’in ekibi, Devler Ligi’ne katılma adına kazanıp, zirve takibini sürdürmesini bildi.

Yıldız farkı

Kartal, bilinen takım oyunundan uzaktı. Son haftalarda yaşananan sıkıntılar, sahaya da yansıdı. Ancak yıldız futbolcuları sorumluluk alıp, skoru belirledi. Önce Quaresma, Tosiç’e boş kaleye bırakması için kesti, Sırp oyuncu bu ikramı geri çevirmedi: 1-0. Tam devre bitti bitiyor derken, bu kez Adriano, Babel’in pasından gelen topu füze gibi kaleye gönderdi: 2-0.. Kartal’da Love, Talisca ve Babel etkisiz kaldı. Bu da skorun daha da artmasını engelledi.

Pozisyon vermediler

Beşiktaş rakibine pozisyon şansı tanımadı. Buna karşılık Kayseri kalesini sık sık yokladı. Kayseri, Vida’nın Umut’a yaptığı harekete penaltı itirazı yaptı. Mendes’in atağı ise tehlike yaratmadı.

Ne yaptın Tosiç

Savunmada oynamasına rağmen ilk gole imza atan Tosiç, ikinci yarı atıldı. Tecrübeli oyuncu gereksiz yere Umut’a çalım atmaya kalkıp faul yaptı. Çift sarıdan atılan Tosiç; son yarım saat takımını eksik oynattı.. Bu yarıda daha çok skoru koruma içgüdüsü ile oynayan Beşiktaş, her geçen dakika oyun disiplininden uzaklaştı. Risk alıp çıkan Kayserispor’un atak denemeleri de, skora yansımadı. Son dakika içinde Umut ikinci sarıdan atıldı.

YORUM YAZ