MENÜ

Şampiyon bildiğiniz gibi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Son iki sezonun şampiyonu dün sessizliğe oynadı. Taraftarından yoksun olan Siyah-Beyazlılar; tutuktu. Yeni transferlerden sadece Pepe’nin 11’de başladığı maçtan üç puanı iki golle alan Kartal, ligi bıraktığı yerden devam ettirdi.

Pepe bereketi

Kartal’ın yeni transferi Pepe ilk yarıda maça damgasını vuran isim oldu. Tecrübeli isim önce kendi işini yaptı. Ardından da, forvet hattına yardıma koştu. İlk denemesinde kafa şutu üst direğe takıldı. İkincisinde yine kafa ile son uzatma dakikasında devrenin skorunu belirledi: 1-0.

Talisca yalnız kaldı

Beşiktaş orta alanda bir türlü organize olamıyor. Dün gece de, bu handikap vardı sahada. Atiba eski Atiba değil. Oğuzhan da biraz tutuk kaldı. Kanatlarda oynayan Babel ve Quaresma final vuruşlarında çok etkisiz oynadılar. İstediği topları alamayan Talisca; geri gelmek zorunda kaldı. Bu karmaşa içinde Cenk ilerde yalnızları oynadı.

Antalya beraberliğe gelmiş

Rıza Çalımbay’ın takımını ilk kez böyle gördük. İlk dakikadan itibaren, oyunu soğutmaya çalıştılar. Gereksiz agresif hareketler ve sertliğe başvurdular. Nasıl olur da bir puan alırız peşinde oldular. Kartal biraz gününde olsa tarihi fark atacak. Öyle ki, koca ilk yarıda, Fabricio’yu hiç rahatsız edemediler.

Çakır’dan tartışmalı penaltı

Hakemler geçen yıl bıraktıkları yerdeler. Avrupa ve içeride farklı yönetim tarzı gösteren Cüneyt Çakır, çok tartışılacak bir penaltı çaldı. Diego- Cenk mücadelesinde beyaz noktayı gösterdi. Ancak rakip futbolcunun, Cenk’i yere düşürecek hareketi yoktu. Bu karar sonrası Cenk penaltıdan skoru 2-0’a taşıdı.

Güneş’ten Gomez taktiği

Şenol Güneş, “Hazır geldi, çok iyi durumda..” dediği Negredo’yu kenarda bekletti. Güneş’in, Mario Gomez transferinde de aynı yolu izlediği hafızalarda yerini tazeledi. Kartal ikinci yarı, skorun da avantajı ile oyunu kontrolünde tuttu. Üç puandan ötesini zorlamadı! Futbol olarak kısır görüntü ortaya koysa da, kazanmasını bildi.

YORUM YAZ