MENÜ

Rahat yok!

Abone Ol Google News

Son maçlarda kazanan taraf olan Kartal, eksik geldiği Alanya’da 1 puan ile yetindi. Sergen Yalçın’ın ekibi karşısında sıradan oyun ortaya koyan Beşiktaş, zirve yarışında çok önemli kayıp yaşadı.

Haberin Devamı

Fark yaratan olmadı

Bir yanda şampiyonluk kovalayan Beşiktaş, diğer yanda kümede kalmaya gayret eden Alanya.. İlk yarıda; bu durumdan habersiz biri maçı izlese, hangi takım neye oynuyor göremez. Sergen, Kartal’ı iyi kilitledi. Bu durumu açacak olan Quaresma, Ljajic ve Mustafa vasatı geçemedi. Medel- Dorukhan ikilisi diri ve iştahlı oynadılar. Ancak, bu oyunu dar alan dışına taşıyamadılar. Ev sahibi takım, tehlikeli kontralar denese de final vuruşlarında etkisiz kaldı. Koca ilk yarıda, net gol pozisyonu yaşanmadı.

10 numarasız bu kadar

Beşiktaş kalite olarak ligin en iyi kadrosuna sahip. Ancak, bunu sahaya yansıtamıyor. Sebebi apaçık. On numaralı oyuncusu yok. 10 numara forma giyen ya da bu numara için alınan değil bahse konu. Şu takımda, Sosa, Talisca türünde oyuncu olsa, skor üretmek zor olmazdı. Güneş 8 numara oyuncusu olan Ljajic’ten bunu beklese de, sonuç alınamıyor. Hep deniyor santrfor yok diye. Evet bir Gomez, Demba Ba gibi golcüsü yok. Ama bu takımın forvetine Ronaldo gelse, top alamayacağı için, gol de atamaz.

Haberin Devamı

Karius kurtardı

İkinci yarı yapılan hamleler pozisyon zenginliği kattı. Çift forvete dönüş, skora yansımadı. Maçın en kritik anında ise son dakikada Karius’un kurtarışıyla Beşiktaş 1 puanı kurtardı.

YORUM YAZ